Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Jágr a Kopřivová se rozešli. ‚Je to naše osobní věc a ostatní budou spekulace,‘ vzkazuje Veronika

Sport

  15:00
KLADNO - Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová ukončili dlouholetý vztah. Sedmačtyřicetiletá, stále hrající hokejová legenda a jeho o 19 let mladší přítelkyně to uvedli v sobotu na sociálních sítích s tím, že jejich vztah skončil už před nějakou dobou.

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová. foto:  Michal Růžička, MAFRA

Sláva Jágrovi. ‚Díky jeho cestě do Číny bude mít peníze český hokej i druholigové kluby,‘ říká šéf svazu Král

„Jestliže chceš soudit druhé, začni nejdříve u sebe. Jestliže chceš kritizovat druhé, začni nejdříve u sebe. Jestliže chceš chválit druhé, začni hned a nepřestávej,“ uvedl Jágr na Instagramu a svém facebookovém profilu Hokejová rodina.

„Dnes jsem oznámil, že já a Veronika nejsme už delší dobu pár. Ano, mrzí to, ale co mě mrzelo víc, je, jak byla Veronika po většinu vztahu některými lidmi neprávem kritizovaná. Nevyšlo nám to, ale upřímně musím říci - děkuji, byla jsi super,“ dodal olympijský vítěz z Nagana.

16.června 2019 v 01:48, příspěvek archivován: 16.června 2019 v 14:25

To, že se vztah dvojnásobného vítěze Stanley Cupu s Kopřivovou rozpadl, už dříve potvrdily fotky s modelem Miroslavem Dubovickým, které si na svůj Instagram umístila Kopřivová.

Ta na rozpad vztahu rovněž reagovala na svém Instagramu s tím, že to je jediný komentář, který k rozchodu s Jágrem poskytne. A poté jej prý také brzy smaže.

„Chtěla bych touto cestou zastavit kolotoč spekulací, který se rozjíždí. S Jaromírem už nějakou dobu netvoříme pár a nežijeme spolu. Rozhodla jsem se jít vlastní cestou,“ prohlásila někdejší modelka Kopřivová.

„Odpovědi na otázky, co, kdy, kde, proč a jak, jsou čistě naše osobní věc a ostatní budou jen spekulace. Neventilovali jsme to, protože jsme měli povinnosti a práci a taky jsme potřebovali čas, abychom se se situací mohli v klidu, bez tlaku a pozornosti médií, vyrovnat,“ dodala.

15.června 2019 v 18:19, příspěvek archivován: 16.června 2019 v 14:26

Autor:

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Zahradník/údržbář budov

Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Praha