Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Zraněný Jágr nastoupil před vyprodanou O2 arenou proti Brnu

Sport

  15:23aktualizováno  18:18
PRAHA - Hlavní hvězda Kladna Jaromír Jágr nechybí navzdory zranění v sestavě Rytířů v dnešním šlágru 15. kola hokejové extraligy s Brnem v pražské O2 areně.

Jágr si prohlíží hokejku. foto: ČTK

"Jarda byl dnes s týmem na rozbruslení," řekl před zápasem tiskový mluvčí Kladna Vít Heral. Jágr se následně chystal k vyhlášenému fyzioterapeutovi Pavlu Kolářovi a hlavně díky němu do utkání zasáhl.

Prolomí Jágr rekord? O2 arena čeká historickou návštěvu

Jágr pro nespecifikované zdravotní problémy s nohou odstoupil v první třetině čtvrtečního zápasu na ledě Karlových Varů, v neděli nehrál a v pondělí neviděl svůj start v úterním duelu moc nadějně. "Bolí mě to a nedá se říct, že by se mé zranění nějak lepšilo. Udělám maximum, ale spíš to vypadá, že nenastoupím," prohlásil Jágr.

Kladno se v O2 areně představí potřetí v sezoně. V utkání s Kometou se očekává ještě více diváků než proti Slavii a Pardubicím, kdy bylo v ochozech přes 15.000 fanoušků. Zápas může útočit i na divácký rekord samostatné české extraligy - 17.140 příznivců přišlo na utkání Pardubic s Kometou pod širým nebem v lednu 2011.

Autoři: ,

Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko
Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko

Zajistěte svému miminku to nejlepší hned od začátku s BEBELO® Milk 2, které je pečlivě vyvinuté pro harmonický růst a vývoj vašeho dítěte. Mléko...