Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jágr: Play off nám začalo dříve, než jsme čekali

Do nelehké situace se na mistrovství světa ve Švýcarsku dostala česká hokejová reprezentace. Po prohrách s Finskem a Kanadou musejí svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky zvládnout následující zápasy proti Slovensku a Bělorusku, aby vůbec postoupili do čtvrtfinále a zůstali reálně ve hře o medaile.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

betinajano

1. 5. 2009 14:19
..zajtra nastane koniec sveta...

...lebo nastane bratrovražedný boj....ale chlieb ajtak lacnejší nebude...dajme sa prekvapiť.;-D;-D;-DEU

0 0
možnosti

.

1. 5. 2009 14:18
To je nesmysl!

Pokud prohrajeme se slovakama a porazime bělorusy tak budeme před norskem i běloruskem a postoupime tak nvm co to tu píšete za nesmysly.

0 0
možnosti

mod

1. 5. 2009 10:50
slováci ukázali the way

jak dávat kanadě branky.my jsme ukázali,jak je branky možno dostávat;-D;-D;-D.kde je brankář lukáš mensátor,kterej vychytal varům titul?netvrdím,že by pomohl,přes děravou obranu dostanou goly jinší šíbři,ale mančaft před spolehlivým golmanem jede lépe.že by pan růžička ještě nepřekousl svou porážku?v tom případě není mužem na svém místě a nevybírá podle zájmů země ale podle svých komplexů.nijak nesnižuji výkon mladého štěpánka-mladého zkušenostma-jen se divím přístupu trenéra.

0 0
možnosti

Libor

1. 5. 2009 13:25
Re: slováci ukázali the way

Magore :-©

0 0
možnosti

XYZ

1. 5. 2009 9:31
Zkorumpovaní a bez zápalu jsou i hokejisté

Celá ČR je v morální krizi, platí to i pro sport - zejména fotbal a hokej. Na tuto krizi jsme si zadělali již tím, že jsme si to v roce 1989 nevyřídili s estébáky a jejich pomahači, dovolili jsme bývalým komunistickým šmejdům získat v privatizaci ekonomickou moc, netrestáme zloděje a zločince, manipulují se zejména státní tendry, všude se šíří úplatky a korupce, právní systém ovládá mafie, politický systém je intrikánský a politici jsou lháři a zloději. V takovém prosdředí není zdravý duch a opravdový zápal ani ve sportu. Zejména fotbalisti a hokejisti jsou negramotné primadony jejichž cílem jsou jen peníze, zábava a kurvy, rozhodčí a svazoví funkcionáři jsou podplacení a zkažení.

Vše začíná u morálky a opravdového nasazení, bez kterých jsou i sportovci jen ubozí žoldáci.  Kdyby bývali věděli ti, kteří nasazovali své životy za války za svobodu ČR co z ní za pár desetiletí bude za žumpu bez možnosti nápravy, určitě by se pro takovou smradlavou pakáž neobětovali. Stydím se za ČR kde dnes bohužel žiji. 

0 0
možnosti

r.r

1. 5. 2009 10:59
Re: Zkorumpovaní a bez zápalu jsou i hokejisté

Dobre ste im to nandal R^. U nas je to presne to iste. Ale sportovcom nic nevycitam, seru ma politici, statna a verejna sprava, pretoze oni vyzieraju nase dane a my z toho mame akurat tak sikanu od statu. Sportovci za nic nemozu.

0 0
možnosti

Žalostný Slovák

1. 5. 2009 9:27
Vávrda novinársky chudák

Tak čo Vávrda zatial žiaden článok od teba s názvom "Žalostný češi padli s Kanadou,ostuda na MS v hokeji" nevidím.Dokedy mám čakať.

Na rozhodcov nadávate,že nemajú rovnaký meter tak nám teraz Vavrda ukáž ten svoj meter a láskavo napíš presne taký istý nadpis.Na Slovákoch si si zgustol čo?

0 0
možnosti