Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Jágra a spol. přijedou podpořit manželky a přítelkyně

Sport

  18:22
BRATISLAVA - Postup hokejové reprezentace do semifinále mistrovství světa má pro hráče přínos v podobě příjezdu manželek, přítelkyň a rodinných příslušníků. Hokejisté se tradiční "odměny" za postup do bojů o medaile dočkají v pátek, jejich blízcí zůstanou v Bratislavě do neděle.

Přítelkyně Jaromíra Jágra Ina Puhajková na loňském MS. foto: Radek Petrášek, ČTK

"Budou bydlet nedaleko od našeho hotelu," řekl týmový manažer Martin Loukota novinářům. Zástupci hokejového svazu zatím zarezervovali 11 pokojů. "Všichni hráči to nevyužili," uvedl Loukota.

Manželky a přítelkyně sledovaly zápasy českých hokejistů již v průběhu turnaje. Do Bratislavy přijely například přítelkyně Jaromíra Jágra Inna Puhajková, manželka Tomáše Rolinka Darina nebo přítelkyně Romana Červenky Veronika Machová.

Hokejisté by pro semifinále měli mít k dispozici i větší počet vstupenek. Běžně dostává tým 50 lístků, na čtvrtfinále proti USA jich ale bylo už pět na hráče. "Zatím jsme všem slíbili čtyři, ale doufám, že jich bude více, pět nebo šest. Ještě o tom jednáme," řekl Loukota.

Hokejisté však zdarma dostanou jen tři vstupenky, ostatní si musejí koupit za 150 až 300 eur. "Není to nejlevnější, ale kluci by uvítali, kdyby dostali osm deset lístků," dodal manažer týmu.

Autor:

eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie
eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie

Milovníci kosmetiky pozor! Tento týden soutěžíme o pět velkých balíčků v celkové hodnotě 5000 Kč. Zapojte se do soutěže a vyhrajte lákavý balíček...