Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Jágr si na Floridě získává fanoušky. Je čas nechat si narůst háro, vtipkoval

Sport

  6:00
FLORIDA - Legendární útočník Jaromír Jágr srší humorem i po přestupu na Floridu. V neděli umístil na svůj facebookový profil snímek z šatny Panthers, kde pózoval s dvěma fanoušky a na hlavě měl paruku.

Jaromír Jágr pózuje s fanoušky v šatně Floridy. foto: Facebook Jaromír Jágr

„Můj první první příspěvek z Floridy. A docela legrační,“ napsal Jágr. „Focení po vítězném zápase s Islanders v kabině. Myslím, že je na čase nechat si narůst háro. Samson se vrací.“

Český forvard s 68 na zádech je na snímku s parukou, která připomíná jeho zjev z dob, kdy se proslavil v barvách Pittsburghu. K dlouhým vlasům tehdy přidával i populární salutování po gólu.

Jaromír Jágr při premiérovém utkání v dresu Floridy Panthers.
Jágr v dresu Panthers.

Nejproduktivnější Evropan v historii NHL zatím musí být po hokejové stránce v týmu Floridy spokojený. V novém působišti dosud odehrál čtyři zápasy (jednou chyběl kvůli nemoci) a připsal si tři kanadské body za jeden gól a dvě přihrávky. 

„Cats“ však na poslední postupové místo do play off stále ztrácí. Panthers nenahrává do karet ani fakt, že osud nemají ve svých rukou. Musí vítězit a spoléhat v zaváhání Bostonu, který se v poslední době veze na vítězné vlně.

Jágr v nepříliš hokejové destinaci alespoň částečně pozvedl o kolektivní sport zájem, fanoušci skupují dresy s jeho jménem a vítají ho poutavými transparenty. Přesto přišla na jeho premiéru poloprázdná hala.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!