Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Lev vábí Řepíka. Naopak už nechce Nedvěda

Sport

  20:59
PRAHA - Český hokejový útočník Michal Řepík, který působil v uplynulých čtyřech sezonách v NHL v týmu Floridy a na farmě v Rochesteru či naposledy v San Antoniu, má namířeno do Lva Praha. Podle serveru hokej.cz chybí k transakci jen dohoda s Novosibirskem, který Řepíka v KHL draftoval.

Logo HC Lev foto: Lev Praha

"Je to nový tým, KHL v Praze by mě určitě lákala. Jak to zatím sleduju, Lev podepisuje kvalitní hráče, v mém případě by navíc hrálo roli, že bych mohl být po delší době zase v Praze s rodinou. A KHL je nejlepší liga v Evropě," řekl serveru Řepík, který za čtyři sezony odehrál v NHL 72 zápasů a nasbíral 20 bodů za devět branek a 11 asistencí.

Lev se podle deníku Sport zajímá o obránce Michala Rozsívala z Phoenixu. Naopak už před časem ztratil klub zájem o čtyřicetiletého centra Petra Nedvěda, který má další nabídky z KHL a v záloze má pokračování v extraligovém Liberci.

Autoři: ,

Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně

Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...