Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Lidi vždycky budou umírat. Za názorem o covidu si stojím, mrzí mě pouze vulgarismy, říká Hrachovina

Český brankář Dominik Hrachovina se po reprezentační akci vrátil ke svým výrokům o koronaviru. Před týdnem na turnaji Karjala řekl, že jde o divadlo vymyšlené médii, trenér Filip Pešán a národní tým se za něj omluvili. „Za mě je to přifouklý médii a za tím si stát budu,“ říká dál 26letý gólman.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hrachovina byl vždy nevyzrálý trouba, který dříve mluví než přemýšlí. Samozřejmě právo na názor má. Ale nemám rád takové machýrky jako je on, kteří mají za zadkem 24 hodin doktora svého týmu, který se mu věnuje kvůli každé bolístce a rýmičce a který by mu jistě zajistil tu nejlepší péči, kdyby covidem onemocněl. To se to potom marodí.

0 0
možnosti
OV

I hokejista může být člověk, který přemýšlí a má to v hlavě srovnané.

0 0
možnosti
KJ

Nanestesti toto neni Vami popisovany pripad ...

0 0
možnosti
Foto

Nárok na názor má každý ! Ale kolik prosím je vám roků, jaké máte vzdělání? Mluvíte do oboru velmi složitého v němž tápají i v oboru vzdělané kapacity!

0 0
možnosti
PM

P73a75v20e95l 89M26a73š50e27k

10. 11. 2020 17:53

Výborný rozhovor, ukázuje, že člověk s nadáním na chytání kousku pryže nemusí být myšlenkový génius. Jeho poznámka o 1,6 mil. mrtvých s TBC to je ukazuje.

Děkuji médiím, že nám ukazují naše vysportované svalnaté hvězdy i v intelektuální diskuzi. Ostatně není asi shoda okolností, že podobný myslitel Hašek podlehl sebeklamu o výjimečnosti a zvažuje kandidaturu na Hrad.

0 0
možnosti