Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Lístky na NHL v Praze jsou v prodeji

Sport

  12:00
PRAHA - Vstupenky na zahajovací zápasy kanadsko-americké NHL v Praze, ve kterých se 4. a 5. října utkají v O2 Areně hokejisté Tampy Bay Lightning a New York Rangers, jsou již v prodeji.

NHL v Praze bude velká událost. foto: AFP

Organizátoři akce a distributor vstupenek Sazka o víkendu oznámili, že lístky půjdou do prodeje v blíže nespecifikovaném termínu mezi pondělím a středou, nakonec se tak stalo hned dnes.


Vstupenky je možné zakoupit na terminálech Sazky. V případě, že nebudou vyprodány během dneška, od úterý bude možné si je rezervovat prostřednictvím internetu. Vstupenky se budou prodávat ve dvou etapách - více než tři čtvrtiny byly do prodeje uvolněny nyní, zbývající část bude v nabídce v průběhu letních měsíců.

K případnému doprodeji nevyužitých blokací a rezervací dojde podle
Sazky bezprostředně před utkáním. Lístky na historicky první zápasy NHL v České republice jsou k dispozici v osmi cenových kategoriích - od nejdražších "VIP" v ceně 12.900 korun po nejlevnější "kategorii VIII" za 1990 korun. Do prodeje půjde přibližně 10.000 vstupenek na obě utkání. Vzhledem k omezenému počtu lístků bude pro každého k dispozici maximálně pět kusů.

Autor: