Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nebudou mi poroučet nýmandové, nařknul Hadamczik média a složil funkci

Bylo to další nečekané rozhodnutí Aloise Hadamczika. Teď už bývalý trenér české hokejové reprezentace přišel do Hitrádia Orion hodnotit skončený olympijský turnaj v Soči. A skončil sám. Podle Hadamczika za to můžou novináři. "Jestliže mi chtějí poroučet takoví nýmandové, kteří nemají žádnou školu, tak jsem si říkal, ať to dělá někdo jiný."
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

25. 2. 2014 8:14
Pane Hadamczik .. díky za všechny hráče

Těžko se mi odchází, protože národní tým Čech a Moravy jsem dělal s hrdostí, jako rodák ze Slezské Ostravy.

0 0
možnosti

J. Vraja 329

25. 2. 2014 8:04
Ať si Lojzík

povidá co chce,ale trener musí také umět vycházet s hráči a být také trochu psycholog.Hadamzik si myslel,že když mu to jde v podnikání,tak mu to stejně půjde v hokeji.Jeden profesor ná nám v mládí říkaval,že i inteligent může být hlupák.Jestli je to první,to nevím,ale to druhé jistě platí.Jinak si konečně národ oddychl od takových odborníku,jako byli Bílek a Hadamzik.Mám jen strach,neboť Lojzík má dlouhé prsty,aby se ještě nedostal někde do vedení našeho hokeje.Nebo si ho třeba pozve ruská hokejová komanda na trenování!!

0 0
možnosti

M. Brejcha

25. 2. 2014 6:58
Měl být dávno v (_!_) !!!!

celej náš povedenej tréner !!!!

0 0
možnosti

25. 2. 2014 6:51
Konec hada i žáby na prameni

Hadovi nikdo nebere jeho odbornost a zkušenosti opravňujícího ho trénovat. Ale maximálně v 1. lize. Ne repre prostě neměl. Do té funkce se dostal a držel se ne díky své kvalitě, ale mafiánským praktikám, kterými ovládal vedení hokejového svazu.

A to i přes své kontakty u politicko ekonomické svoloče rozkrádající Česko. Jeho tréninkové centrum ze státních dotací, kam drze naháněl i reprezentaci a jeho milenky přes nulovou kvalifikaci tlačené do lukrativních postů státní správy, jsou toho důkazem!

A tak byl had i žábou na prameni české reprezentace. Smutné je kolik skvělých hokejistů to vědělo, ale mlčelo jen aby si mohlo v repre zahrát. Doufejme, že je tomu konec. I když těch sviní mezi hokejovými bafuňáři se ještě pořád dost - stejně jako ve fotbale.

0 0
možnosti

25. 2. 2014 6:42
Vyschne pramen

Lojzo, ty jsi ale Lojza. Co to delas? Vzdyt ti totalne vyschne pramen nadhernych prijmu pro tve Buly centrum v Kravarich. Uz ti tam nikdo nebude posilat mansaft na soustredeni za ty krasne prachy ze svazu. Jak ten areal ted uzivis? Ze vstupenek do bazenu? Ale co, ony ty reality taky nejsou spatne, ze? Otazkou bude, zda se k dalsim kseftum budes dostavat tak snadno jako dosud.

0 0
možnosti

25. 2. 2014 3:31
Skutečně nikoho

z vás, kteří tady přispíváte, ani nenapadlo, že krom trenéra na neúspěchu nese svůj díl i ta partička hokejových primadon, kterým se prostě nechtělo makat? Trenér prostě může pracovat jen s materiálem, který je k dispozici. A tentokrát byl materiál na ho..., takže výsledek stojí za totéž.

0 0
možnosti

24. 2. 2014 22:27
Konečněěěěě!

Tak to je dobrá zpráva pro náš hokej...

0 0
možnosti

24. 2. 2014 22:11
koukám, že zde panuje shoda bez ohledu na politické či

náboženské přesvědčení, bez ohledu na věk, vzdělání či majetkové poměry... Lojzika milují všichni od Aše po poslední vísku na Moravě :-)

0 0
možnosti

24. 2. 2014 21:47
Tak sis poplakal, Lojzíku...

...a můžeš jít  vše sledovat z povzdálí. Sbohem.)

0 0
možnosti

24. 2. 2014 21:36
Ale že mu to vydrželo tak dlouho!!!

Jen za pronájmy své haly několikrát ročně fasoval miliony. A to byla nejspíš priorita. Navíc neuměl jednat s hráči, kteří ho museli ignorovat a odmítli reprezentovat. Rozhodně nebude nikomu chybět.

0 0
možnosti