Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Neúspěšný český hokej chystá velké změny. Chce, aby hráli víc mladíci

Česká hokejová reprezentace získala poslední medaili z velké akce před sedmi lety, juniorská dokonce v roce 2005. A nejvyšší svazoví představitelé proto kvůli malé vytíženosti mladíků chystají velké změny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5. 2. 2019 10:03

Aféra okolo trenéra Hlinky je jen tou provalenou špičkou stavu ve většině klubů.Mají tví rodiče milion na sponzorský dar?Když ano,hraješ i když jsi kopyto.Nemáš?Tak sedíš maximálně na lavičce jako třetí náhradník,nebo hostuješ v nějakém druholigovém klubu.A to máš štěstí.Přestup jinam?Nelze,majitel klubu to nepovolí pro nesplnění podmínky v úvodu.A potom brečte nad stavem hokeje,fotbalu a podobně.

0 0
možnosti
JV

5. 2. 2019 7:44

Deset let minimalne se mluvi o tom ze tabulkove odstupne je mor kvuli kteremu u nas hraji zahranicni hraci tretiho sledu. A ted si toho konecne vsimli na svazu, jsou to skutecne hosi na svem miste. Bravo }:D

0 0
možnosti
PN

4. 2. 2019 11:17

Proč vymýšlet blbosti, když je řešení tak jednoduché. Hráče mají vychovávat akademie. Pokud akademie nevychová hráče pro ligu nebo národňák, tak ji přestaňte dotovat. Zůstanou jen ty, které dokáží hráče vychovávat.

0 0
možnosti