Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

19. minuta
Karlovy Vary

České Budějovice - Karlovy Vary 1:1. Překvapivou branku vstřelili Karlovy Vary na ledě v Budějovicích. V závěru třetiny odpověděl na velký tlak domácích ihned po oslabení Sailer, jemuž asistoval Pech.

  • České Budějovice - Karlovy Vary (Jakub Kovář inkasuje)

    České Budějovice - Karlovy Vary (Jakub Kovář inkasuje) / Autor: ČTK

15. minuta
Litvínov
Litvínov - Liberec 2:1. Skóre se opět měnilo v Litvínově. Tečí usměrnil střelu Černoška za záda brankáře Vošvrdy litvínovský Kubinčák.
11. minuta
Brno
Kladno - Brno 0:0. Branek se zatím diváci nedočkali na Kladně, kde hraje Kometa Brno.
8. minuta
Karlovy Vary
České Budějovice - Karlovy Vary 1:0. Skóre se změnilo i v Českých Budějovicích. Za domácí se trefil Kašpařík (asistence Pletka a Vykoukal).
4. minuta
Litvínov
Litvínov - Liberec 1:1. Hned v úvodu zápasu v Litvínově padají branky. Na vedoucí trefu Majdana odpověděl liberecký Dušek po asistenci Nedvěda. Stav zápasu je vyrovnaný 1:1.
3. minuta
Litvínov

Litvínov - Liberec 1:0. První změna skóre. Litvínov vstřelil Liberci první gól a udělal rázný krok k jistotě účasti v předkole play off. Tefil se Majdan.

  • Litvínov - Liberec (Juraj Majdan)

    Litvínov - Liberec (Juraj Majdan) / Autor: ČTK

18:10
důležité
Začala všechna utkání 51. kola hokejové extraligy.
18:07
Brno
Kometa Brno má ze všech týmů nejsložitější situaci. Dnes bude bojovat na ledě Kladna a bezpodmínečně potřebuje zvítězit. K tomu musí přidat další tři body i v posledním kole se Slavií a zároveň doufat, že Litvínov ze dvou utkání nevyválčí jeden bod a Karlovy Vary dva.
18:04
Karlovy Vary
Karlovy Vary jsou před 51. kolem hokejové extraligy na desátém místě, které by ji zaručilo účast v předkole. Pro úplnou jistotu potřebují uhrát dva body. Již za několik desítek minut se je pokusí odvézt z ledu Českých Budějovic.
18:03
Litvínov
Devátý Litvínov potřebuje k jistotě účasti v předkole play off uhrát ve zbylých dvou kolech jeden bod a nemusí se ohlížet na výsledky soupeřů.
On-line reportáží vás provede sportovní redaktor Lidovky.cz Vojtěch Lhota.

Nepřehlédněte

twitter