Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Nová láska je na světě. Jágr má románek s bývalou slovenskou tenistkou Hantuchovou

Sport

  13:45
PRAHA - Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová spolu pravděpodobně tvoří pár. V pondělí byli v Praze viděni, jak spolu tráví večer v noční Praze.

Daniela Hantuchová foto: Instagram/Twitter

Sparta gólem v závěru vyhrála na Kladně. Jágr odstoupil v průběhu zápasu kvůli zranění

Útočník a majitel Kladna v jednom je momentálně na marodce, zranění mu však nebránilo vyjít si v pondělí na rande po boku někdejší úspěšné slovenské tenistky a nyní příležitostné modelky.

Sedmačtyřicetiletý hokejista se nejprve zúčastnil večírku po křtu a dražbě kalendářů herečky Dany Morávkové, po jedenácté hodině jej však opustil, aby mohl strávit noc v Praze s 36letou pohlednou blondýnkou. 

Daniela Hantuchová
Daniela Hantuchová

Podle webu Expres.cz strávili nějaký čas v restauraci a pak spolu odjeli do Jágrova bytu v Praze.

„Jaromír Jágr strávil večer s touto kráskou, společně odjeli a zmizeli v jednom z domů,“ uvedl web s tím, že se spolu k domovu vydali autem kolem třetí hodiny ráno. 

Hantuchová vše nepřímo potvrdila na svém Instagramu, kde zveřejnila fotografii s Prašnou bránou, kterou doplňovalo srdíčko. 

Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová byli v noci z pondělí na úterý zachyceni v jedné z pražských restauracích.

Jak Jágr, který se v červnu rozešel s modelkou Veronikou Kopřivovou, tak Hantuchová, jež dříve randila s hokejistou Marianem Gáboríkem, fotbalistou Wesley Sneijderem nebo tenisty Simonem Bolellim či Felicianem Lopezem, jsou momentálně nezadaní. 

Autor:

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!