Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Trestná lavice, nebo střídačka? Flyers měli pět vyloučených naráz

Sport

  12:19
PRAHA - Hodně humorný moment byl k vidění v nočním utkání NHL mezi Anaheimem a Philadelphií. Zkraje první třetiny poslal rozhodčí za katr hned pět hráčů Flyers, kteří se sotva vešli na trestnou lavici.

Na trestné lavici se v jednu chvíli tísnilo pět hráčů. foto: Reprofoto

Už ve druhé minutě šel kvůli rvačce za katr hostující Brandon Manning, vzápětí k němu přisedli Luke Schenn, Kevin Bieksa a brzy rozhodčí vyloučil i kapitána Clauda Girouxe. Pět hráčů na trestné lavici, to se vidí zkřídkakdy.

Anaheim hrál přesilovku pět na tři, kterou brzy dokázal zásluhou Ryana Getzlafa využít a nakonec vyhrál i celý zápas v poměru 4:2. Za poražené se střelecky prosadil Jakub Voráček.

Oba týmy prožívají nepříliš povedenou část sezony. „Kačeři“ jsou v tabulce Západní konference až na poslední místě, Philadelphia pokračuje v nevyrovnaných výkonech a je dvanáctá. Za 35 dosud odehraných utkání navíc zvítězila jen osmkrát v základní hrací době, což je nejhorší statistika v celé NHL.

Sestřih z utkání Anaheim - Philadelphia

Autor:

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...