Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Sport

Písničkář Pokáč Jágrovi složil zamilovaný song. Jak na něj legendární útočník reagoval?

Jaromír Jágr v utkání proti Mladé Boleslav. foto: MAFRA

Písničkář Jan Pokorný, který vystupuje pod pseudonymem Pokáč je známým českým textařem. Tentokrát se rozhodl složit píseň českého hokejové legendě a jeho budoucí přítelkyni. Jak se kladenskému majiteli líbila?
  5:00

Třicetiletý Pokáč není mezi textaři žádným nováčkem. V roce 2016 získal cenu Žebřík 2016 v kategorii objev roku, o rok později dostal Zlatou desku za prodej alba, nominaci do Českého slavíka a Ceny Anděl. Je znám také tím, že je fanouškem sportu, před dvěma lety začal psát texty fotbalové Spartě. Do dnešního dne vydal čtyři desky, z toho dvě oficiální.

Teď se rozhodl vzít na paškál Jaromíra Jágra a téma, které teď otřásá bulváry, tedy jeho novou přítelkyni. V pořadu Pokáčova rychlovka zazpíval svou novou píseň s názvem Lovesong pro Jágrovu holku. A sám útočník na to reagoval.

„Promiň, že ráno budu vstávat vždycky v pět...“ zní na začátku písně. „No to už nevstávám,“ uvedl na pravou míru Jágr. „Když mi nepřipravíš snídani, nevadí...“ pokračuje Pokáč. „No to mně teda vadí!“ zdůraznil hvězdný hokejista se zdviženým prstem.

Litvínovské ochozy slaví, Jágr smutní.
Jaromír Jágr smutní.

Jágr pak na pravou míru uvedl i fakt, že už netrénuje se zátěžovou vestou ani si nekupuje Bubble tape, protože už se neprodávají. Dal písničkáři naopak za pravdu, že by svou novou lásku klidně svezl na elektrokole, ale nemohl by jí prý slíbit, že si nenechá narůst knír ani že ji bude mít raději jak hokejové Kladno.

Jágrova reakce měla na instagramu úspěch, okomentovala ji i například zpěvačka Ewa Farná. „Tak to je boží reakce,“ napsala a přidala vysmátého smajlíka. Pobavil i Kazmu.

„Tímto je můj život kompletní,“ napsal pak sám písničkář k Jágrově videu.

Autoři:

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!