Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Plekanec o údajné manželské krizi: ‚O tom, že se rozvádím nevím zjevně jen já‘

Sport

  14:00
Krize u Plekanců? Absolutní nesmysl. Spekulace bulvárních médií o tom, že se hokejový centr Montrealu s herečkou a zpěvačkou Lucií Plekancovou Vondráčkovou rozvádí, označil Tomáš Plekanec za výmysly. „Já jsem asi jediný, kdo neví o tom, že bych se měl rozvádět,“ řekl sarkasticky.

Tomáš Plekanec. foto: ČTK

„Druhá věc je, že takovéhle informace z bulváru jdou zcela kolem mě a já je ani nevnímám,“ doplnil spokojený manžel a otec dvou dětí v rozhovoru pro iDNES.cz.

Realita je tedy mnohem veselejší, než co se psalo v bulvárních médiích. A veselejší je to teď i na ledě, co říkáte?
Je fakt, že se zlepšujeme skoro každým zápasem. Ale ještě to není úplně ono.

Čím to je, že se Montrealu po parádním startu do sezony tak dlouho nedařilo? Je to opravdu jen o absenci brankářské jedničky Careyho Price?
Price je nejlepší gólman na světě, takže je samozřejmé, že nám chybí. Ale oba naši gólmani (Mike Condon a Ben Scrivens) předvádějí velice dobré výkony. My jsme bohužel nebyli schopní dát o něco víc gólů a dotáhnout zápasy do vítězného konce.

Není chyba, že se Priceovo zranění tak tají a je kolem něj taková záhada? Nepřenáší to nervozitu do kabiny?
Nevíme, jak dlouho bude Carey mimo hru, ale doufáme, že bude brzy zpátky. Přednější je však jeho zdraví. Nemyslím si, že by byl tým nervózní právě z toho.

Poslední dobou se zdálo, že se tým zvedá. Co se zlepšilo?
Prošli jsme si těžkým obdobím, kdy jsme nehráli dobře a nyní doháníme velkou ztrátu. Bude to těžké, Když budeme hrát jako naposledy v Coloradu (Canadiens prohráli 2:3), tak ty vítězství přicházet budou. Ale musíme to dotáhnout až do konce.

Nedávno jste měl v zápase s Tampou bilanci 2+1, v bodování týmu jste druhý za P.K. Subbanem. Jak se cítíte osobně?
Velice dobře. Boduju pravidelně a to mi dodává sílu i sebedůvěru. Po zdravotní stránce jsem taky v pořádku.

Ve Východní konferenci je dost velká tlačenice. Jak vidíte šance Montrealu na postup do play-off?
Chybí nám docela dost bodů, takže musíme začít okamžitě vyhrávat. (V Coloradu) jsme vyhrát mohli, zkazili jsme si to v posledních minutách. Pak se ty body honí těžce.

Autoři:

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...