Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: „Snad nebudeme muset nosit helmy.“ Hokejový expert schytal ve vysílání zásah pukem přímo do hlavy

Sport

  15:07
Coby někdejší brankář čelil několika vystřeleným pukům. Tehdy s nimi ale Roman Málek mohl počítat. Ne tak před pátečním extraligovým duelem mezi Mladou Boleslaví a Spartou, kdy byl na stadionu v pozici televizního experta a zezadu letící kotouč ho trefil rovnou do hlavy. Pětačtyřicetiletý bývalý hokejista je naštěstí v pořádku.

Málek se po nechtěném zásahu od jednoho ze sparťanských hokejistů s bolestivou grimasou v obličeji okamžitě chytal za hlavu, zamířil na ošetřovnu a následně do mladoboleslavské nemocnice.

„Podstoupil nezbytná vyšetření, nyní je v domácím léčení a přejeme mu brzké uzdravení,“ řekl tiskový mluvčí stanice O2 TV Sport David Solnař.

„Byl to velmi smolný okamžik, puk se pravděpodobně odrazil od hrany mantinelu při předzápasovém rozbruslení. Moderátor Honza Velart byl samozřejmě rovněž zaskočen, ale výborně zareagoval,“ líčil Solnař. „Na místo Romana zaskočil ve studiu komentátor Tomáš Zetek a společně s Honzou studio odmoderovali, diváci tak o nic ochuzeni nebyli.“

Bývalý útočník Jakub Koreis, Málkův televizní kolega, zase v žertu doufal, že komentátoři odteď nebudou muset nosit helmy: „To by mi k těm oblekům od O’black moc nešlo.“

Autor:

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.