Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Rytířům se daří. V přípravě vyhráli posedmé za sebou

Sport

  22:06
Hokejisté Kladna pokračují v dobrých výkonech v přípravě na novou extraligovou sezonu. Ve svém předposledním vystoupení před startem soutěže zvítězili na ledě prvoligových Ústeckých Lvů 4:2 a připsali si sedmé vítězství za sebou.

Kladno - Sparta (radost hokejistů Kladna) foto: ČTK

Kladno z dosud odehraných 11 utkání vyhrálo devět, nad jeho síly byli pouze hráči Českých Budějovic a ruské Ufy. Dnes na ústeckém ledě uspěli i přes horší vstup do utkání.

"Potkali jsme kvalitního soupeře, náš výkon bych hodnotil jako dobrý, za tři," uvedl pro klubový web kouč Zdeněk Vojta. "V první třetině to nebylo ono, hráli jsme bez pohybu a špatně. Ve druhé třetině jsme se zlepšili a soupeře jasně přehráli. Čekal jsem, že v tom budeme pokračovat i ve třetí části, že budeme víc bruslit. Spíš jsme se ale přizpůsobili domácím," řekl.

V sestavě týmu se představili i obránce Pavel Skrbek a útočník Miloslav Hořava mladší, kteří by v případě, že nenajdou zahraniční angažmá, mohli začít sezonu právě v kladenském dresu. "Zvládli zápas bez problémů, i když na nich bylo znát, že hráli poprvé," připustil Vojta.

V dalších utkáních uspěl Zlín na ledě slovenské Skalice 4:3, Mladá Boleslav porazila Litvínov 2:0.

Autor:

Velvyslanectví Thajského království
Political, Cultural and Economic Affairs Assistant

Velvyslanectví Thajského království
Praha
nabízený plat: 34 310 - 39 458 Kč