Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Skuhravý: Zklamání rychle přebolí

Sport

  16:48
Praha - Hokejisté Karlových Varů sice ve středu večer opouštěli led pražské O2 Areny zklamaní, že nedokázali získat mistrovský titul, ale už několik desítek minut po utkání jim začalo docházet, že i zisk stříbrných medailí je velký úspěch. Vždyť Západočeši ještě nikdy v historii klubu nedokázali postoupit ani do play off.

Kapitán Energie těsně po skončení nejúspěšnější sezóny týmu. foto: ČTK

"Natáhli jsme sezonu co nejdéle, jak šla. Hráli poslední možný den, takže určitě to bylo dobré. Přáli jsme si ale vyhrát poslední zápas v sezoně, což se nám nepovedlo. Dnes je to zklamání, ale až nám vychladne hlava, bude to pozitivní," řekl kapitán Václav Skuhravý novinářům po posledním extraligovém utkání sezony.

Karlovarští hráči přišli do kabiny se sklopenými hlavami, už po chvilce ale bylo v šatně veseleji. Jen co za nimi přišli další členové realizačního týmu a vedení. "Oni byli spokojení se sezonou, my hráči ale zklamaní. Na ledě je to přece jen větší zklamání, než když na to koukáte z tribuny. Oni to asi už věděli dříve, my jsme se snažili stále bojovat. Až do konce," vysvětloval.

Ještě večer karlovarským hráčům začaly první oslavy. Už v noci se setkali u zimního stadionu se svými nadšenými fanoušky, kterých na ně čekaly asi dva tisíce. Poté pokračovali sami. V pátek je čeká další oficiální akce v centru města, Skuhravý však oslavy nemůže přehánět. Již v sobotu by se měl hlásit reprezentačnímu trenérovi Aloisi Hadamczikovi jako jeden z adeptů startu na mistrovství světa. "Uvidíme, jak to dopadne. Já budu rád za každou příležitost prodloužit si sezonu," řekl Skuhravý.

Autoři: ,

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!