Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Slovensko pláče. Na domácím šampionátu končí

Smutek, zmar a slzy naplnily bratislavskou hokejovou arénu. Ještě dvanáct minut před koncem žili Slováci pro svou naději, jenže pak jim Finové vstřelili v zápase osmifinálové skupiny mistrovství světa dvě branky a byl konec. Slovensko na domácím šampionátu, pro který země pod Tatrami dýchala, nepostoupí ani do čtvrtfinále.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

G. Group

8. 5. 2011 12:00
Bez Česka klesne slovenský hokej na úroveň

rakouského, ukrajinského a maďarského. Jediná možnost pro ně je česko-slovenská společná liga, ale to je asi nereálné. Hráli neefektivní a nemoderní hokej, což není asi trenérem, ten na hraní zas takový vliv nemá. Je to v těch hráčích. Ale nacionalismus Slováků, jejich přesvědčení, jak jsou nejlepší, opět dostalo "na frak". Ale český hokej čeká TOTÉŽ o několik let později, nejsou lidi, talentovaní kluci nemají na výstroj, ne všichni jsou bohatí. Jen si vemte, co stojí jen hokejka a pořádné brusle.

0 0
možnosti

R. Smatana

7. 5. 2011 23:56
Žiadna tragédia

Skončili presne tam, kam zaslúžene výkonnosťou patria.  Káder dobrých hokejistov sa každoročne zužuje a za 5 rokov budeme hrávať s Lotyšmi a Bielorusmi v skupine o záchranu. Mladí nejavia aktívny záujem o tento drahý šport. Pohodlnejšie je sedieť pred Facebookom, hrať PS alebo chodiť po nákupných centrách. Slovensko prestalo byť definitívne po tomto šampionáte hokejovou krajinou.  Teraz môžem držať Čechom palce, nech sa umiestnia aspoň do 4. miesta.  Hrajú dobre a Jágr je asi najlepší hokejista, čo ste mali.

0 0
možnosti