130 let
Hokejový trenér Andrej Nazarov.

Hokejový trenér Andrej Nazarov. | foto: Viťaz Čechov

Šílený ruský trenér zase řádil. Nazarov prý zbil týmového lékaře

Sport
  •   6:00
PETROHRAD - Andrej Nazarov, který nedávno převzal v Kontinentální hokejové lize mocný Petrohrad, má v novém působišti první problém. Kontroverzní kouč s řadou skandálů na kontě údajně zbil týmového lékaře Jegora Kozlova. Odborník s vizitkou nejlepšího klubového lékaře minulého ročníku KHL skončil v nemocnici.

Kozlov ve čtvrtek řekl ruskému deníku Sport-Express, že byl hospitalizován se zraněním hlavy, otřesem mozku a pohmožděním hrudníku poté, co ho při hádce udeřil a kopnul právě Nazarov. To vše prý navíc při schůzce se zástupci klubového vedení.

Kozlov tvrdí, že bývalý útočník s bohatými zkušenostmi z NHL Nazarov se ho pokoušel z klubu odstranit a k ostré výměně názorů mělo dojít poté, co si lékař vzal čas na rozmyšlenou ohledně navrhovaného odstupného. Nazarov záležitost nekomentoval.

Vedení SKA, jenž na jaře ještě s českým útočníkem Romanem Červenkou dobyl Gagarinův pohár, jakýkoliv konflikt, v němž by byl zapletený Kozlov, popřelo. Náznaky opaku nejsou prý ničím jiným než „provokací zúčastněných stran“.

Autor: ČTK