Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Jágrovi vadí, že se děti nehýbou. Proto je s Veronikou učí, jak dělat holubičky

Sport

  17:00
SUNRISE/PRAHA - Jaromír Jágr se ozval. Protože mu vadí, že děti nemají nyní skoro žádný pohyb, tak se rozhodl natočit spolu s přítelkyní Veronikou Kopřivovou sérii videí, kde je bude na dálku učit sportovat. V rámci challenge Dáš to! je učil dělat holubičku.

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová učí děti i dospělé na dálku sportovat. foto: Instagram - Veronika Kopřivová

Jágr šel na Halloween za Faraona. Jarda je bůh a Veronika jeho bohyně, reagují fanynky

Proto využil své přítelkyně Veronika, která si strčila do pusy lžíci, na ni si dala vajíčko a u toho udělala holubičku, aby si vyzkoušela svou rovnováhu. Pak to samé úspěšně provedl i Jágr.

„Viděl jsem, že stačí málo a děti to chytne. Doufám, že teď děcka rozhýbu i na dálku a že se u toho společně pobavíme. Nejsem typ člověka, který by druhé do něčeho nutil anebo říkal, co je správně a co ne,“ uvedl Jágr na svém facebookovém profilu.

Učit správně se hýbat chce i dospělé fanoušky.

Jaromír Jágr s přítelkyní Veronikou na Halloweenu, na nějž si vzal masku...
Jaromír Jágr se dívá na kostku nad ledem, jak jeho Florida inkasuje od...

“Chápu, že lidé mají hromadu starostí, práce a hrozně málo času jít sportovat nebo cvičit. Tak proč vám píši? Protože to mám vyzkoušené na vlastní kůži. I já, profesionální sportovec, jakmile chvíli nic nedělám, začínám mít bolesti kolenou a zad,“ doplnil Jágr.

Proto se rozhodl, že jim pomůže cvičit.

„Během pár měsíců vám ukážu pár cviků, které jsou velice jednoduché ale účinné. Mně třeba pomohly k tomu, že už se pětadvacet let sportem živím. A hlavně moc času nezaberou a můžeme je dělat kdekoli,“ doplnil Jágr a podepsal se jako osobní trenér.

Autor: