130 let
Hymnu nazpívala německá zpěvačka Natalie Horlerová ze skupiny Cascada.

Hymnu nazpívala německá zpěvačka Natalie Horlerová ze skupiny Cascada. | foto: Instagram/Natalia Horlerová

VIDEO: Jak se vám líbí? Půvabná blondýna nazpívala hymnu hokejového MS

Sport
  •   10:30
KOLÍN NAD RÝNEM - Pokud se koná nějaká sportovní akce na území Německa, organizátoři si zpravidla velmi potrpí na to, aby oficiální píseň šampionátu zazpívala některá z německých hudebních skupin. A tak se tomu stalo i před blížícím se mistrovstvím světa v hokeji, které spolu s Němci bude od 5. května pořádat Francie.

Odvolávám, co jsem odvolal. Rabiát Gudas přece jen posílí reprezentaci na MS

Hymna šampionátu, který se bude hrát v Paříži a Kolíně nad Rýnem, se jmenuje Playground, tedy hřiště. A nazpívala ho blonďatá zpěvačka Natalia Horlerová ze skupiny Cascada.

„Jsme velice rádi, že skupina Cascada zveřejnila oficiální píseň pro mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2017. Skvěle se hodí k celosvětově uznávaným maskotům, kterým je Asterix a Obelix. Je to velký pilíř naší fan zóny po dobu konání šampionátu,“ uvedl za organizátory MS Franz Reindl.

„Je nám ctí, že skupina Cascada byla vybraná a mohla vytvořit oficiální píseň k MS, které se koná na německo-francouzském území. Natočit video k písni na ledě byl pro mě vzrušující zážitek a byla to úplně nová zkušenost. Jsem ráda, že se nám to nakonec povedlo,“ přiznala Horlerová.

Jak se líbí oficiální píseň šampionátu vám?

Autor: lar