Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Mladý Slovák, co kritizoval reprezentačního kouče, mrštil flašku s vodou na fanoušky

Sport

  16:15
Po nedávném mistrovství světa juniorů se proslavil ostrou kritikou reprezentačního trenéra Ernesta Bokroše, teď na sebe mladý slovenský hokejista Martin Pospíšil upozornil v zámoří.

Martin Pospíšil v dresu slovenské reprezentace. foto: Youtube.comReprofoto

Bokroš je kreatura, v týmu je chaos, kritizuje slovenský útočník kouče

A nebylo to v pozitivním světle, ač v této sezoně juniorské USHL nasbíral ve 33 zápasech 43 bodů (12+31). Pospíšil nechal v jednom z utkání pracovat svůj temperament, když se dostal do konfliktu s fanoušky.

Vše se odehrálo na trestné lavici. Nejprve mezi oběma aktéry vzplála slovní roztržka, která rychle vygradovala do akce: rozlícený Slovák vzal do ruky flašku s pitím, kterou mrštil do hlediště. Ta se mu vzápětí vrátila zpátky.

To Pospíšila rozdráždilo natolik, že se přes lavici drásal nahoru na tribunu. Běsnění uťal až jeden z pořadatelů, který ho strhl zpátky a odtlačil do útrob stadionu. 

Zřejmě mu tak zachránil „život“, jelikož nechybělo mnoho, aby došlo k fyzickému napadení.

Přesto se dá očekávat, že útočník týmu Sioux City Mesketeers dostane od vedení ligy trest. 

Pospíšil tak jen potvrdil nezkrotnou povahu, které dal průchod i na sociálních sítích, kdy po nepovedeném šampionátu dvacítek bez skrupulí zkritizoval kouče Bokroše.

S parťákem Milošem Fafrákem ho obvinil z „hrozného“ chování vůči hráčům, vytváření špatné atmosféry, braní úplatků a opřel se i do reprezentačního manažera Roberta Ulehly, jenž nezajistil hráčům profesionální servis.

„Byla to komedia, blbákov a ubohost,“ napsali na Facebook.

Pospíšila vzápětí zpražila slovenská legenda Miroslav Šatan konstatováním: „Jste frustrovaní, na víc jste neměli.“

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...