Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Obr Kočí se dostává do ráže, pustil se i 'kačeřího' mušketýra

Sport

  17:00
PRAHA/COLORADO - Český brousek David Kočí stihl v noci na pondělí již svou pátou bitku v sezóně a druhou v řadě. V duelu Colorada s Anaheimem (Kačeři vyhráli doma 3:2 v prodloužení) vyzval na pěstní souboj domácího pořízka George Parrose již ve 3. minutě duelu. Stejně jako zápas, i pěstní výměna dvou elitních bijců NHL skončila nerozhodně.

Parros bije Kočího. foto: Reuters

Nejprve si v sobotu střihnul odvetu za zlomenou čelist z předsezónní bitky s Kevinem Westgarthem, o den později se pustil i do Geogre Parrose. Česká mlátička David Kočí hlásí: jsem definitivně zpět.

Právě kvůli zlomené čelisti ze souboje s bitkařem LA Kings přišel o téměř polovinu základní části. Jenže po návratu do sestavy Colorada už kolem sebe opět seje hrůzu, tak jak to po něm kouč Joe Sacco požaduje. První střet s obrovitým Johnem Scottem ještě prohrál, následně si ale připsal dvě výhry a o víkendu přidal na své konto další dvě plichty.

DAVID KOČÍ VS GEORGE PARROS

S obávaným Parrosem, proslulého svým mušketýrským knírkem, se do sebe pustili již ve 3. minutě duelu a pořádně svou ruční výměnou názorů rozproudili krev v žilách fanouškům v hale i spoluhráčům. Jako první dokázali nahromaděnou energii využít hosté ve 13. minutě a přestože prohráli v prodloužení, Kočí může být spokojený.

Na ledě dostává v poslední době dostatek prostoru (proti Calgary si před týdnem zahrál dokonce 7 minut), v Coloradu jsou z prací svého elitního brouska nadmíru spokojeni. A nejlepší bitkaři se již začínají rozpomínat na tvrdé pěsti témě dvoumetrového českého chasníka. Kdo bude další na řadě?

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!