Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Výroky na Jágrův účet: Mám rád jeho myšlení, ale ne nohy

Sport

  16:49
PRAHA - Už není tím nežhavějším zbožím na trhu s volnými hráči NHL, přesto budí pozornost. Jaromíra Jágra, budoucího člena Síně slávy, čeká další volba: který tým bude hájit v nadcházející sezoně? To je nyní velké téma mezi hokejovými fanoušky i experty.

Zklamaný Jágr na střídačce. foto: Reuters

Boston, New York Rangers, Pittsburgh, Montreal, New Jersey, nebo někdo úplně jiný? To se rozhodne v nejbližších hodinách maximálně dnech.

Jágrovi je 41 let, v uplynulém play off nedal jedinou branku, ale očekává se, že si bude vybírat z několika nabídek. Někteří by ho ve svém oblíbeném klubu uvítali, jiní naopak ne. Jaké ohlasy sklízí na Twitteru?

"Mám rád Jágra, jeho dovednosti s hokejkou a myšlení. Ne ale jeho nohy v roce 2014," narážel na Twitteru novinář Kevin Paul Dupont z Boston Globe na kondici slavné "68".

Spekuluje se také o tom, že Boston si vybere jednoho z veteránů: Alfredssona, nebo právě Jágra. Fanoušek Lörren K jednoznačně favorizuje českého hráče. "Alfredsson dal v minulé sezoně gólů 10, Jágr 16."

Jágr letoší ročník zahájil v Dallasu, ten ho však v závěru přestupního období vyměnil právě do Bostonu. "Myslím, že by se měl Jágr upsat Dallasu znovu," napsal AJ Weinberg.

Miloslav Samek by zase rád Jágra uvítal v Rangers či zpátky Bostonu. "Pane Jágr, tolik si přeju aby jste hrál v další sezoně v New York Rangers, ale i Boston Bruins bude dobrý club pro další sezonu."

"Ne Jágra," přeje si zase příznivec Montrealu pod přezdívkou Ray.

Autor:

Arcon Personalservice GmbH
Instalatér do Německa

Arcon Personalservice GmbH

nabízený plat: 75 260 - 90 320 Kč