Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Kuriózní sázky: Soukalová v Soči otěhotní a bude závodit nenalíčená

Vladimír Putin

  17:01
PRAHA - Sázkové kanceláře si už teď mnou ruce. Olympiáda je další z velkých akcí, během které do jejich pokladen přistanou tisíce korun. Pro své sázkaře navíc připravily kromě tradičního výčtu událostí i několik perliček.

Gabriela Soukalová v Soči. foto: MAFRA - Michal Sváček

Věříte, že český hokejový tým přiveze ze Soči cenný kov? A co Martina Sáblíková? Na rychlobruslařské trati je jako ryba ve vodě a medaile se od ní očekává. "Vsaďte si," láká řada sázkových kanceláří. Sledování sportovního zápolení dostane v mžiku nový náboj.

Kursová nabídka je ale mnohem bohatší. Myslíte si, že ruský prezident Vladimir Putin oznámí při zahajovacím ceremoniálu, že je gay? Na bizarní událost vypsala Chance kurz 500:1. Můžete si také vsadit, jestli česká vlajkonoška Šárka Strachová zapálí vlajku, nebo že samotný ceremoniál naruší nahá osoba.

Fortuna dokonce oblékla ruskou hlavu státu do kimona, v nízkém kurzu 5:1 můžete u televizních obrazovek doufat v zázrak. Případný zisk se vám znásobí dokonce desetkrát, když investujete do možnosti, že Putin zažehne olympijský oheň "dole bez."

Bookmakeři se zaměřili i na sportovce. A terčem je především půvabná biatlonistka Gabriela Soukalová. Otěhotní? Vstoupí do závodu nenalíčená? Sázková kancelář Fortuna vysoce favorizuje druhou z možností. V kursu 12:1 můžete také věřit, že se Alois Hadamczik do týdne od zisku zlatých medailí oholí do hola.