Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Jarda je Bůh a ostatní jako Rocky, píší čtenáři. Co vzkážete před Kanadou?

Sport

  12:16
PRAHA - Po postupu do semifinále se tep hokejového národa rozbušil ještě víc. Po famózním představení proti Finům už si nikdo nepřipouští, že by domácí šampionát mohl skončit bez medaile. Většina čtenářů má navíc jasno i o tom, z jakého bude kovu. A kdo ke zlatu tým dovede.

HRDINA. Jaromír Jágr slaví jeden ze svých dvou gólů ve čtvrtfinále proti Finsku. foto:  Michal Růžička, MAFRA

Čtenáři Lidovky.cz dávkují po celé mistrovství exkluzivní vzkazovník, jehož obsah redakce průběžně předává přímo do české kabiny. Stejně tak se stane i před sobotním semifinále.

Voráček převzal vzkazy čtenářů a prozradil: Jágr pouští Rottrovou

„Velká gratulace a dík celému týmu za naprosto famózni výkon! Skvělý zápas. Jak říkal Rocky Balboa: Neznám bolest!“ napsal čtenář Jirka Czerny.

V cestě za zlatým snem teď stojí Kanada. Tým, ze kterého jde ofenzivní hrůza. Trenér Růžička přiznal, že lepší kanadský výběr ještě na mistrovství světa nikdy hrát neviděl.

Vzkazy fanoušků českým hokejistům

Fanoušci si přesto stopku nepřipouští a posílají hokejistům další a další slova chvály a především víry. „Díky za úžasnou hru! Bojovali jste a výhra byla plně zasloužená! Odpočívejte a v boji s Kanadou jsem zase s vámi!“ Ráďa Kačalková z Pardubic. 

„Jarda je hokejový BŮH! Všichni jste skvělí a Kanada je k poražení. My tomu věříme, věřte taky! Jsme s váma!“ přidal se Ondřej z Berouna.

Co vzkážete do české kabiny vy? 

PŘEČTĚTE SI VŠECHNY VZKAZY A NAPIŠTĚ VLASTNÍ ZDE!

Při čtvrtfinále mistrovství světa v hokeji nechyběl v hale ani český fanoušek...
Radost českých fanoušků při čtvrtfinále mistrovství světa v hokeji.
Autor:

eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie
eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie

Milovníci kosmetiky pozor! Tento týden soutěžíme o pět velkých balíčků v celkové hodnotě 5000 Kč. Zapojte se do soutěže a vyhrajte lákavý balíček...