Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Rozvášněný Záruba si po vyrovnání poničil mikrofon a způsobil výpadek zvuku

Sport

  0:01
Praha/Paříž - Obrat ze stavu 0:3 na 4:3 se zas tak často nevidí. Své o tom bude vědět i komentátor České televize Robert Záruba, kterého vyrovnávací gól Jana Kováře v utkání s Finskem nadchnul natolik, až si radostí zabušil pěstmi. Zapomněl ale, že se pod jeho rukama nenachází stůl, nýbrž aparatura...

Robert Záruba opravuje mikrofon poté, co moc slavil vyrovnání v zápase MS v hokeji 2017 Česko vs. Finsko. foto: FB ČT Sport

Zápas Česka s Finskem byl o nervy. Jandačovi svěřenci v něm už ve třetí minutě prohrávali o dva góly a ještě ve 48. minutě by je za stavu 0:3 jen málokdo tipoval na vítěze. Češi ale ukázali, že v sobě skrývají velký potenciál, a postarali se o málo vídaný obrat.

Opravář Robert Záruba

Komentátor Robert Záruba.

Takový nečekaný zvrat zacloumal i s komentátorem České televize Robertem Zárubou, který si v rámci oslav vyrovnávacího gólu samou radostí bouchl do komentátorské aparatury, čímž ji na chvíli vyřadil z provozu.

Roli Záruby a Martina Hostáka naštěstí pohotově zastala moderátorská dvojice Jiří Hölzel a Milan Antoš ze studia na stadionu v Paříži. Diváci tak byli o komentář ochuzeni jen chvíli a zároveň jsou nyní díky kameře České televize bohatší ještě o vtipnou situaci.

Přesvědčte se sami.

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!