Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

BANÍKOVEC: Duševní orgasmus na Bazalech

Sport

  10:53
OSTRAVA - Enormní nasazení Baníku, kousavý soupeř, ideální počasí, a navrch krásný gól. Tak bezvadný pocit při cestě z Bazalů jsem už dlouho neměl. Na stadionu jsem prožil několik rychle po sobě jdoucích duševních orgasmů. Modrobílí dřeli doslova na doraz.

Olomouc vs. Baník. foto: ČTK

 Nikdo neuhýbal při souboji, každý si plnil to, co má. Upřímně, z Plzně jsem měl obavy. Osobně tipuji Viktorku na poháry.

Koho z Chacharů pochválit? Určitě Zehera za gól měsíce, dále Lukeše, Marka a Maria za kombinaci a pak celou obranu včetně Neuwirtha. Tentokrát mne synek příjemně překvapil. Minulou sezonu byl doslova tragický, ovšem svůj první zápas v novém ročníku zvládl perfektně.

Myslím, že trenér Koubek bude mít co dělat, aby se rozhodl, kdo bude v dalším mači na stoperech. Bolf je v pohodě, po stopce za červenou se vrací Neves a o základ si řekl zmiňovaný Neuwirth. Na závěr osobní pozdrav panu Kubíčkovi do Olomouce. Diskriminovat někoho kvůli tomu, že má trvalý pobyt v Ostravě, a nepovolit mu vstup na stadion, to může udělat jen cyp jak lampa.

Oni výboři na novém svazu asi dobře věděli, co jste za týpka, mistře Kubíčku, a raději vás s předstihem kopli do němé tváře. Víte co, narvěte si ten svůj stadion do špic. Olé. Chachaři, včil je třeba přežít Jablonec a potym hrrr na Brno!

Autoři:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!