Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

BANÍKOVEC: Gratulace do Prahy králům remíz

Sport

  11:13
OSTRAVA - Škoda, veliká škoda, že jsme na Letné neurvali všechny tři body. Měli jsme na to. To byl špíl a la Anglie. Rudoši už dávno nejsou postrachem jako dřív. Křetínského spíš trápí problémy s rozpočtem, protože v kase je průvan.

Souboj Sparty a Baníku. foto: ČTK

 

V tuto chvíli mu zřejmě úplně stačí, že Sparta je už nyní, a zcela neoddiskutovatelně, králem. Remízovým králem. S gratulací spěchám i já.

Přejdu raději k Baníku. Na počátku ligy jsem se mýlil ve dvou věcech. Že tenhle mančaft bude hrát průměr kolem sedmého osmého fleku a že Neuwirth naváže na svoje tragická vystoupení z jara. Obojí je jinak. Tým šlape a blonďák s čelenkou s přehledem ruší nájezdy soupeřů. Plichta na Spartě je fajn, ale teď nesmíme podcenit Kladno. To bude o něčem jiném. Psožrouti (na Kladně se odjakživa jedli psi) budou bránit v deseti chlapech. Musíme doufat, že Kladeňákům v žaludku pořádně neslehnou steaky z čivavy a my je uběháme.

Nemůžu si nevšimnout kraválu, který se nese z Edenu. Zlí jazykové tvrdí, že kouči Jarolímovi se údajně zapálila lýtka a prý za to může sličná slečna Hana z Hané.

Mně se to nějak nezdá. Nevšiml jsem si, že by pan Karel najednou sundal teplákovku, oblékl si mrkváče a triko s nápisem ABBA, aby byl in. Nebo že by si nechal nastřelit nový vlasový porost a do ucha vpálit kroužek?

Nic takového nesleduji, proto si myslím, že Jarolím má v srdci jen a jen dobro Slavie!

Autor (41) je zatvrzelý konzervativista a hrdý Chachar, který si paličatě stojí za svým, že Baník je king a patří do Slezska a nikdy ne na Moravu.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!