130 let
Fanoušci Baníku.

Fanoušci Baníku. | foto: ČTK

Názor

BANÍKOVEC: Havran, který si účtuje dvacku

Sport
  •   16:17
OSTRAVA - Minulý zápas Baníku s hřejivými Tepličany zhodnotím stručně. Za nasazení a umělecký dojem dávám oběma týmům 1*. Přesto měl match jednu výraznou slabinu. Rozhodčího Příhodu. Mladý muž s urputným výrazem uvědomělého svazáka, který chtěl u všeho být, za každou cenu všechno oběhat a do všeho kafrat.

Bohužel, těch přehmatů bylo nakonec tolik, že v plné nahotě vyplulo na povrch jeho neumětelství a diletantství. A tenhle havran si za jeden zápas účtuje bratru dvacítku, jak jsem někde četl? Pane Macelo, šéfe rozhodčích, dohlédněte, aby se na seminářích méně chrápalo a víc makalo. Příhoda nepřipískával ani jednomu týmu, to je fakt, přesto podle mě pokazil skoro dokonalý zápas. Příhodo, mám pro Vás brigošku.

Můžete mi doma dělat imitátora mého papiňáku, ať je nějaká legrace a nulová škoda. Chlape, já být na svazu, jedete z ligy šupem, jako pendolino. Za trest půl roku na pomezí v župním přeboru okresu Mukačevo. Nyní k našim klukům. Pánové, to, co zahazujete, je trestuhodné. Z Vaniaka a Grigara děláme hvězdy a sami jsme za kopyta. Mičola by si měl po tréninku přidávat nájezdy z obou stran, protože kdyby dal půlku toho, co zazdil, vedl by tabulku střelců. Zeher, další pán na holení. Zklidnit nervy a makat, jako zkraje podzimu.

A nakonec doporučení pro Tondu Bučka. Kup si kontaktní čočky, kámo. Teď hrrr na Slovácko!

Autor (41) je zatvrzelý konzervatista a hrdý Chachar, který si paličatě stojí za svým, že Baník je king a patří do Slezska a nikdy ne na Moravu.

Autor: