Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

BANÍKOVEC: Hlavně nemít zaražené větry

Sport

  11:06
OSTRAVA - Čtrnáct dnů se nehrálo, tak jen zlehka připomenu, že naposled jsme doma přehráli Kladno a udrželi si velmi slušnou třetí pozici. Míla Strnad se očividně zabydluje v sestavě a dává důležité fíky. Trenér Koubek asi vážně věděl, proč ho do Baníku chce.

Baník Ostrava v zápase s Kladnem. foto: ČTK

Přesto je potřeba si přiznat, že vysloveného kanonýra nemáme. Varadi a Mičola jsou spíše bijci a Robo Zeher je evidentně impotentní, tedy na trávníku. Doma možná pálí hattrick za hattrickem, takže tam panuje spokojenost.

Měli bychom někoho koupit. Adebayora nám vyfoukli v Manchesteru City, tož je potřeba se poohlédnout jinde. V lize žádný snajper není, o čemž svědčí "parádní" výsledky našeho výběru na turnaji v emirátech. Tam jste se pánové čutálisti nádherně předvedli. Ale upřímně, co taky čekat od repre, která je vedena starými sparťanskými pákami, kde kamarád předává funkci kamarádovi a novináři jen tiše čumí a drží pec, protože je tak činěno z vůle sv. Ivana Spasitele, proti kterému si skoro nikdo nedovolí vystoupit.

Hanba! Ještě dotáhněte Skuhravého, aby žehlil dresy, a budete kompletní, vy slavní absolventi Ježkovy školy. Vždyť všichni víme, že Bílka vyvalili s předstihem šéfové Teplic, Sparty a Ružomberku, páč viděli, co je to za odborníka.

Ještě že mám Baníček. Teď jedeme do Boleslavi, která by mohla chtít hrát fotbal, takže naše šance nevidím jako nulové. Hlavně nemějme zaražené větry.

Autor: