Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Hledá se košťálovec

Sport

  10:21
PRAHA - Ať už šlo trenéru Ivanu Haškovi o cokoli, když se v neděli scházel s místopředsedou fotbalového svazu Vlastimilem Košťálem, svým odmítnutím se mu podařilo z volby reprezentačního kouče vytvořit dosti kontroverzní jev.

Ivan Hašek,muž který odmítl Košťálu nabídku stát se reprezentačním trenérem foto: ČTK

Za současného vedení nechci národní tým vést, protože reprezentace je příliš spojená s lidmi ze svazu, tak vysvětlil Hašek, proč dal Košťálovi košem. Jinými slovy vlastně řekl, že kdo má výhrady k práci současného vedení, které nenašlo sílu zatočit s korupcí a které se drží zatuchlých pořádků, měl by post reprezentačního trenéra odmítnout.

Čili ten, kdo ho nakonec přijme, bude v očích veřejnosti košťálovec, kolaborant, který upíše duši fotbalovému ďáblu. Není divu, že se na takovou židli nikdo příliš nehrne. Peníze za funkci jsou hezká věc, ale veřejná prestiž místa, které se nazývá "trenér české fotbalové reprezentace“, klesla po víkendu kamsi na úroveň fotbalové trafiky.

Autoři: ,

Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze
Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze

Řada maminek řeší u dětí odřená kolena, škrábance, neštovice nebo třeba záněty středního ucha. Z těchto příhod se děti většinou velmi rychle...