Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak jsem si mohl na derby donést dělbuch

Po strahovském stadionu při pondělním derby Slavie se Spartou létaly stovky dělbuchů a sedaček. Většina národa dnes odsuzuje primitivní fanoušky. Přitom ale trochu zaniklo, jak fotbaloví bafuňáři okamžitě zesílili protesty proti chystané novele policejního zákona, podle které už by policisté nebyli na stadionech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

muf

3. 4. 2008 8:46
kamery??

tak kamery jsou podle me uplne k nicemu,za prve si vetsina tech bezmozku nasadi kuklu tak ze je nikdo nepozna a i kdyby je kamerovy system rozpoznal tak co??reknete mi co se stane??..absolutne vubec nic, policie tohle nehodla resit uz 10let, kdy byl treba naposled opravdu nekdo obvinen z rasismu ci jinych trestnych cinu????(Y)jen ze zaberu televiznich kamer by se dalo kazde kolo obvinit 30 lidi.....

0 0
možnosti

Baseballista

3. 4. 2008 8:22
Problém

je hlavně v legislativě. Až se naši slavní poslanci proberou (nejdřív bude muset být někdo na stadionu zabit) a vytvoří zákon, podlrekterého  půjdou původci výtržností sedět, dostanou vysoké pokuty  a nebudou smět na zápasy, tj., budou se v době jejich konání muset hlásit na policejních staicích, pak tyto problémy z největší části odpadnou.

0 0
možnosti

janka

2. 4. 2008 21:58
fotbal a diváci

Naši pořadatelé by se měli poučit v zahraničí. Byl jsem na fotbale v Birmingamu a i když tam bylo 28 tis. diváků, tak se tam nic dramatického nestalo. A to se říká, že fanoušci Newcastlu, který tam hrál, jsou nejagresivnější v Anglii. Není pravda, že by tam nebyli policisté, jak se nám snažil namluvit redaktor v televizi. Bylo jich tam docela hodně. Usměrňovali ale hlavně dění venku. Vrtulník lítal taky. Na fotbalu Rapidu Vídeň na stadionu ani policisté být nemuseli, všechno zvládli pořadatelé samy a u vstupu do Vimbledonu stačil jeden opravdu velký černoch. Podle mě je to všechno opravdu v pořadatelské službě. Ale pokud je evidentní, že na to nestačí, je potřeba jim pomoci.  Třeba i spřísněním postihů. Potom by se mohlo stát, že na fotbal bude chodit čím dál míň lidí (ani se tomu moc nedivím) a na fotbal v podání našich klubů se už nebude dát vůbec dívat. Na druhou stranu se nedivím ani hráčům, že se jim špatně hraje před poloprázdnými tribunami.

0 0
možnosti

marki

2. 4. 2008 21:09
Nase dane na neco jineho!!!

Vaše názory sdílíme a myslíme si v rodině, že by naše daně měly jít na něco užitečnějšího než na policisty, co chrání buď nácky při demonstracích či fotbalové fanoušky zklidnujou za několik milionu.

At si to kluby plati ze sveho, at si vychovají sve fanousky, mame takovy napad, nez zacne zapas, mela by se urcita kauce od klubu obou hrajicich vybrat a dat na ministerstvo ci nekam, odkud by se pak platilo to niceni veci ve meste ci na stadionech podle toho, kteri ci koho fanousci to byli, jinak by jim uz ale stat penize davat na hlidani stadionu a uklidnovani zblblejch fandu nemel!

0 0
možnosti

inka

2. 4. 2008 20:36
fanda

My ženy žádáme, aby na fotbalová hřiště nebyli diváci vpuštěni. Ať se perou v hospodách nebo rozmlácejí vlastní byty u tv. >-

0 0
možnosti

honza

2. 4. 2008 19:54
kreténi na fotbale

pokud si kluby nejsou schopny zajistit, aby na fotbale bylo bezpečno a utkání nerušili kteréni, nechť se fotbal třeba i nehraje, nebo se hraje před prázdným hledištěm. Kyž to jde v jiných zemích  v jiných sportech, nevím, proč by to nemohlo jít na fotbale u nás. Kvůli kreténům jsem na fotbal přestal chodit, teď se nebudu na přenosy z naší ligy ani dívat. Myslím, že by se neměla ani vysílat.

0 0
možnosti

Jiřík

2. 4. 2008 18:18
Pan redaktor žije v komunismu

Opravdu si pan redaktor přeje, aby podmínkou vstupu na fotbal bylo nechat se prošacovat od kdejekého vypatlance nosícího na hrudi logo pseudobezpečnostní agentury?  Zažil jsem to před čtyřmi lety na MS v hokeji. Ten chlap mi chtěl sánhout i do rozkroku a když jsem se důrazně ohradil, odmítl mne vpustit. OH v Praze = mezinárodní ostuda.

0 0
možnosti

honza

2. 4. 2008 19:56
Re: Pan redaktor žije v komunismu

Podmínkou vstupu na fotbaL BY MĚLO BÝT, ABY SE TAK NEDOSTALI KRETÉNI. Pokud to nejde jinak, je třeba použít jakékoliv rostředky.

0 0
možnosti

ach joj

2. 4. 2008 15:46
SOUHLAS

R^R^R^

0 0
možnosti

3směsi

2. 4. 2008 13:49
Pane Koláři,

poslední odstavec nemá chybu!

0 0
možnosti

Jirka

2. 4. 2008 13:45
Zaplaťte si to sami

moje daně na vaše utkání, zaplaťse si tu šaškárnu sami, kluby hráči fanoušci

0 0
možnosti

Jana

2. 4. 2008 14:00
Re: Zaplaťte si to sami

papírové bouchačky stejně asi detektory nenajdou, je to o morálce, zpozdilí děckové jsou frustrovaní okolnostmi jejich života, takže to potřebují někomu "nandat" a fotbal je jenom zástupný prostor, nejspíše to do budoucna bude jenom horší, takže by se s tím obecně mělo počítat:-P

0 0
možnosti