Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Jak vidí ligu BANÍKOVEC: I třetí flek je super. Díky za něj

Sport

  14:00
OSTRAVA - Zajímavá a napínavá sezona skončila a myslím, že my v Ostravě můžeme být spokojeni. Já vím, že třeba kamarád Martin Lukeš je zklamaný, protože titul nevyšel, nicméně třetí flek je super. Díky moc, Baníčku.

Fanoušci Baníku v Příbrami. foto: Reuters

Našim úspěšnějším soupeřům musím sportovně poblahopřát s dovětkem, že liga je jen liga a jejich úroveň se ukáže až v evropských pohárech.

A teď ještě k poslednímu kolu. Osobně jsem byl přítomen zápasu v Příbrami a to, co předvedlo zhruba padesát vylízaných debilů, nás baníkovce v očích veřejnosti vrátilo zpátky o pár let. Neuznávám argument, že policie provokovala.

Těžkooděnci dvakrát opustili tribunu za branou a idioti z našeho tábora zas a znovu trhali sedačky a házeli je po nich v průchodu. Tohle nemá s fandovstvím nic společného a otevřeně říkám, že za takové magory se stydím.

Nedivme se pak, že vyprudíme i rozhodčí, kteří v takovém bordelu půjdou proti nám. Vím, že většina fandů je v pohodě, ale jestli si kápové ultras neudělají ve svých řadách pořádek, odmítám vyrážet na výjezdy a určitě nebudu sám. V Anglii se již podobné excesy nestávají. A když už, zakročí se proti takovým lopatám tvrdě a nekompromisně.

Závěr ale musí být pozitivní. Mám radost, že zůstáváme na Bazalech, těším se na zápasy Evropské ligy a věřím, že vedení FCB ponechá v týmu kvalitu. Jádro mančaftu má sílu, aby příští sezonu dovedlo do ještě úspěšného závěru. Vždyť Neves, Řezník, Marek, Lukeš, Mičola nebo Vydra jsou Páni fotbalisti. Nashledanou.

Autor (41) je zatvrzelý konzervatista a hrdý Chachar, který ví, co znamená milovat svůj klub.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...