Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Jak vidí ligu BOHEMÁK: Máme tu Jánošíky či sázkaře?

Sport

  15:41
PRAHA - Nedělní odpoledne bylo minulý týden opravdu smutné. Dosud nadprůměrná obrana klokanů si zjevně nevšimla, že rozhodčí již zahájil zápas, a v deváté minutě bylo po něm. Jabloneckým jsme tažení na vrchol tabulky až příliš ulehčili.

Brankář Bohemians Sňozík poté co dostal další branku. foto: ČTK


My – fanoušci Bohemky – jsme celkem otrlí. Víme, že v sezoně existují maximálně čtyři zápasy, ve kterých se nemusíme strachovat o výsledek do poslední minuty (a to dva z těch čtyř výrazně prohrajeme). Ale dostat dva góly tak rychle, to bolí i nás. A hodně.
Vzhledem k neutuchající impotenci našich útočníků je čas ukončit experimenty s hráči, jejichž výhoda spočívá pouze v nízkém věku. Naším nejproduktivnějším tykadlem je čtyřicetiletý Dalibor Slezák. Takže zpátky na plac, Slezi! A hned!

Dnes nás čeká nepříjemná Olomouc. Diváci na Strahov nesmějí, klokani to tedy musejí zvládnout sami (když to dokázal božský Kája, proč ne my). Bodovat je nezbytné i proto, že z dua očekávaných sestupujících si trvale nízkou výkonnost drží jen klub kdysi známý jako Střížkov. Kladno nepochopitelně vyhrálo v Boleslavi a u příznivců konspiračních teorií se okamžitě vynořila otázka: Jak je to možné? Že by favorit odpískal boj o evropské poháry a zhlédl se v Jánošíkovi? Nebo si byl někdo vsadit?

Poslední otázka jistě strašila i příznivce rudých. Všechny jejich pochybnosti dokázal Erich s Jardou s přehledem překonat. Přesto věřím, že sparťané v tomto kole nakonec Kladno udolají. Docela by nám to bodlo.

Autor (35) zažil mistrovskou a pohárovou sezonu jako malý chlapec a od té doby mu není pomoci.

Autoři:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!