Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Jak vidí ligu PLZEŇÁK: Špatně jsme se s další Viktorkou dohodli

Sport

  14:59
PLZEŇ - Uběhlo pár dní a já si pořád marně lámu hlavu nad zásadní otázkou. K čemu je nám nedělní remíza ze Žižkova? Začal jsem závidět i Příbrami – kluci od Jardy Starky v Olomouci alespoň o víkendu ukázali, že nerozhodný výsledek může vypadat nejen 0:0, ale třeba i 4:4. V naší situaci by měl sice stejnou hodnotu, alespoň by to ale byla lepší zábava než holomajzna pod televizním vysílačem.

Viktoria Žižkov - Plzeň. foto: ČTK

Možná jsme mohli nechat naší sestře Viktorii z hlavního města rovnou všechny body. Alespoň bychom udělali dobrý skutek a významně přispěli na projekt jejich záchrany. Prostě jsme se špatně dohodli. Nám se titul vzdálil, jim se jen nepatrně přiblížila sestupová příčka. Zjevně nezafungovalo kouzlo, jímž dokážeme soupeře občas omámit. Ještě na podzim jsme hráli v Lize mistrů proti Messimu a teď kopeme proti nám – tak si toho važte a nedělejte problémy. No nic.

Příště vyrážíme do Hradce. Votroci tvrdí, že už prý mají na devátém místě klid, a to by nám mohlo pomoci. Proč by se měli snažit? Snad se budeme snažit alespoň my.

Autor (27) už vystřízlivěl z oslav titulu a vrací se s týmem zpátky na zem.

Autor:

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...