Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Jak vidí ligu SPARŤAN: Kdo nemá na Spartu, ať padá do Kotěhůlek

Sport

  17:00
PRAHA - Hm, co napsat o zápase Spartičky na jihu Čech? Víte co, začnu něčím veselejším, nicméně slibuji, že svůj soud nad trapnou porážkou ještě vynesu.

Sparta - Lech Poznaň. foto: ČTK

Říká se, že není nic tak starého jako včerejší noviny. Není to pravda. Doporučuji každému začíst se do předligových článků, zvláště názorů tzv. expertů. Jéje, to byly prognózy! Dosavadní vývoj nadělal z řady fotbalových chytráků klauny. Já se tím škodolibě bavím, byť si uvědomuji, že mají hroší kůži a nic s nimi nehne. Budou na nás do omrzení sypat další pytle "moudrostí" a popírat, co tvrdili dříve.

Já nic popírat nehodlám, hrdě se hlásím ke svému původnímu proroctví, že Sparta tu ligu stejně vyhraje. (Hoši, nerad bych byl za klauna i já!) A teď k Českým Budějovicím. První poločas ušel, druhý ať si Pepa a kolektiv strčí do... klobouku. Celý zápas by teta Kateřina (nebo někdo z již zmíněných expertů) mohla okomentovat dvěma věru neotřelými pořekadly: "Nedáš, dostaneš" a "Když nedáme gól, nemůžeme vyhrát."

Nemluvě o tom, že naše útoky jsou nápadité asi tak, jako když lumík peláší k útesu. Copak nejspíš udělá? Debatovalo se o tom, že letenská šlechta nastoupila s řadou náhradníků a jak se to podepsalo na jejím výkonu. No a? To mě vůbec nezajímá. Chci vítězství! Nemáš na Spartu? Tak padej do Kotěhůlek, fešáku!

A k dalšímu dění v lize: chápu brněnské fanoušky, kteří odmítli poskytnout osobní údaje chacharům a bojkotovali zápas v Ostravě. Jistý nejmenovaný odporný klub také nemíní zveřejnit své akcionáře, byť to jeho naivní příznivci požadují.

Autor (35) je sparťanem již od svého prenatálního věku. Proč? Protože Sparta!

Autoři:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!