Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

KOLÁŘ: Strakova nominace budí pochybnosti

Potřebuji kluky se srdíčkem, kteří budou žrát na hřišti trávu, prohlásil krátce po svém jmenování fotbalovým reprezentačním koučem František "Franz" Straka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MOD

29. 5. 2009 16:08
úhel pohledu

Straka je také podivný, ale nejdříve by měl být rozpuštěn celý ČMFS a většina jeho funkcionářů již od dob uzenkáře Chvalovského by měla být vyšetřována za zjevné gauneřiny, praní špinavých peněz atd. Zejména pak s. Košťál.....ten tomu nasadil korunu a v nejvyšší čas zmizel.

0 0
možnosti

.

28. 5. 2009 8:10
No to snad ne...

Jak si dovolujete psát články o fotbalu? To je jako by David Rath "nezávisle" komentoval politickou scénu... Copak to nechápete, že jako věrohodný sportovní komentátor jste po svých sparťanských výlevech skončil?

0 0
možnosti

Koláč

28. 5. 2009 13:16
Re: No to snad ne...

Vy ale máte problémy, haha... S čím konkrétně na tomto textu nesouhlasíte? Není to náhodou kritika exsparťana. Kromě jiného za to, že nominuje exsparťany? Mizerné... Petr Kolář

0 0
možnosti

Vašnosta

27. 5. 2009 15:10
Věštírna delfská:

Autor by se měl dát na politiku, poslanci také předem vědí o každé hanebnosti.

0 0
možnosti

Kocourek

27. 5. 2009 11:38
tak to udejete

Posledni veta clanku vyjadruje dobry napad. Byl bych velmi rad, kdyby tato myslenka byla dotazena dokonce a ja si naslednou analyzu mohl nekdy v budoucnu precist na strankach lidovek. Osobne bych analyz tohoto typu videl v novinach vice (temata koukam jste schopni vymyslet ci pojmenovat). Pro mne toto predstavuje kvalitni (nebo alespon zkvalitneni) zurnalistiku na rozdil od kadzdodennicho kupeni zprav jedne pres druhou.

0 0
možnosti