Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

KOMENTÁŘ: Rasismus naruby. Vynucování si podpory pro Black Lives Matter je přes čáru, Hamiltone

Rasová diskriminace je stejně jako jakákoliv jiná špatná. Lidé by měli být posuzováni dle svého vystupování, ne dle toho, jak vypadají, co nosí, nebo jakou mají barvu kůže.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klečet by měl Hamilton a děkovat bílým rasistům, že si žije lépe než 99% normálních lidí

0 0
možnosti
Foto

Přesně tak!!! Žili jsme tu bez problémů dekády, a najednou je všude rasismu kopy. Všichni nám tedď vnucují černochy. Jdeš lyžovat, kde není ani jeden černý, ale na jejich letáčku je lyžující černoch. Jdeš si koupit věci na holení, a ejhle, zase černoch. Každá blbá reklama má chytrého černocha a stupidního blbého bělocha. Prostě začneš mít černochů plné zuby. Jakýkoliv výrobek, film nebo obrázek s čerchome, tak otáčím stránku, bojkotuju produkt nebo myšlenku. Tak jsme to dělali za rudého totáče s jejich heslama v novinách a na zdích .

0 0
možnosti

Dočetl jsem se, že Hamilton nazval F1 sportem bílého muže a že by v kokpitech, dílnách i organizačních týmech chtěl vidět víc lidí černé pleti. Nedočetl jsem se však, kolik mladých nadějných talentů z téže komunity podporuje finančně. V jeho životopisu stojí, že jeho otec měl troje zaměstnání, aby ho v počátcích dokázal podporovat a přitom uživit i rodinu. Možná by se místo podpory BLM a kvaziantirasismu mohl věnovat šíření povědomí o tom, jak důležitá je úplná rodina a její podpora dětí a mladých lidí, jak výchova k respektu, úctě, cílevědomosti a zdravému sebevědomí vytváří charakter člověka a umožňuje mu uspět. Hamiton je v této věci stejný, jako mnozí další úspěšní sportovci, či umělci černé pleti. Ačkoliv sami uspěli díky kvalitám, které s rasismem nemají nic společného, podporují zbytek své komunity v přesvědčení, že jedině rasismus je ten důvod, proč oni úspěšní nejsou.

0 0
možnosti

Hamilton je taková typická oběť rasismu.

Díky předsudkům to dotáhl jenom na řidiče :-).

0 0
možnosti

J47i54ř35í 64N76o23v61á55k

23. 7. 2020 21:02

To není rasismus naruby. To je skutečný rasismus.

0 0
možnosti
Foto

Hamilton je nevzdělaný tupý vynikající sportovec.

Netřeba jej brát vážně, i když se vyjádřil rasisticky

k bělochům.

0 0
možnosti

Hamilton je člověk, kterému by se líbilo v socialismu. Tehdy se lidé též dobrovolně povinně účastnili akcí, na které by se nejraději zvysoka vy.... A on by patřil mezi ty, kteří by kontrolovali docházku.:-)

0 0
možnosti

Kdo to je Hamilton?

0 0
možnosti

Ovšem nejlepší bylo, když Hamilton z paluby soukromého tryskače poučoval lidi aby se chovali ekologicky......

0 0
možnosti

Tak logiku to mělo.

Jestliže milionář Hamilton poškozoval přírodu extrémě hodně, tak to musí vyvážit desetitisíce lidí ekologicky šetrných. ;-D

Od pradávna toto vrchnostenské pokrytectví kritizovalo lidové rčení: "Kázat vodu a pít víno"

0 0
možnosti
Foto

Poklekávání je dobrovolné a všichni to z různých důvodů nedělají. Ověřuji si fakta a s tím nucením je to jen vaše alternativní pravda, jak ze Sputniku.

Pěkný den.

0 0
možnosti

Tričko jo a pokleknout ne? Vyprávějte něco o dobrovolnosti.

0 0
možnosti