Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Debakl? Ne, povedené entrée. O2 TV se zhostil i přes výpadek signálu extraligy na jedničku

Sport

  6:00
Hodně fanoušků, kteří chtěli pomocí set-top boxu sledovat páteční duel úvodního extraligového kola mezi Spartou a Hradcem Králové, se hokeje nedočkalo.

Petr Ton se zhostil pozice komentátora O2 TV na jedničku. foto: MAFRA - Petr Topič

Důvod? Problém s pozemním vedením zapříčinil fakt, že se signál stanice O2 TV Sport k divákům nedostal. Ke smůle placené televize, která vysílá extraligu nově od této sezony, se to stalo hned v jeho hokejové premiéře.

Naopak diváci sledující zápas přes internet se dočkali velmi dobrého komentáře, na němž měl podíl i někdejší útočník Sparty Petr Ton. 

V sobotu navíc mohli už všichni diváci na O2 TV Sport sledovat zápas Chomutov–Brno i pomocí set-top boxu a tentokrát velmi dobrý výkon v roli komentátora předvedl exútočník Komety Jakub Koreis. 

Utkání 1. kola hokejové extraligy: Piráti Chomutov - HC Kometa Brno, 15. září...
Utkání 1. kola hokejové extraligy: Piráti Chomutov - HC Kometa Brno, 15. září...

Pokud se tak O2 TV vyhnou technické problémy, může být rovnocenným partnerem České televize, která dosud vysílala hokejové přenosy jako jediná.

A když už jsme u České televize. Té naprosto vyšla sázka na angažování showmana Petra Hubáčka, který působí, jako by byl komentátorem odjakživa.

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...