Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Nejsou peníze, nic se neděje. Pro Chomutov to ale není dobrá vizitka

Sport

  8:00
Pro Chomutov nejsou finanční problémy dobrou vizitkou. Nejen kvůli případným sponzorům, ale i kvůli hráčům, kteří se budou rozmýšlet, zda jít do zadluženého klubu.

Dluhy klubu jistě nepotěší ani jeho fanynky. foto: ČTK

Další trable v Chomutově. Vedení dluží hráčům už měsíc a půl výplaty

Před sezonou hrozil nejlepší hokejista uplynulého play off extraligy a kapitán Chomutova Michal Vondrka tím, že ukončí s Piráty platnou smlouvu, protože v závěru minulé sezony nedostal tři měsíce výplatu. 

Přestože Chomutov všem hráčům chybějící peníze vyplatil a mohl se navíc přihlásit do současné extraligové sezony, nyní se ocitl ve finančních problémech znovu. 

Chomutov vs. Brno: domácí se radují z gólu.
Kapitán hokejistů Chomutova Michal Vondrka.

Vedení klubu přiznalo, že dluží hráčům výplaty za měsíc a půl, ale že se vlastně nic neděje, protože má pouze výpadek v cash flow. Navíc prý podobné problémy mají i další extraligové kluby, akorát se o tom nemluví.

Pro Chomutov to ale není dobrá vizitka. Nejen kvůli případným sponzorům, ale i kvůli hráčům, kteří se budou rozmýšlet, zda jít do zadluženého klubu.

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...