Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nesvlékat, ostříhat, poslouchat!

Představte si, že hrajete nejdůležitější fotbalový zápas sezony a možná i své dosavadní kariéry. Utkání, o kterém se píše už týden dopředu a které sleduje vyprodaný stadion a další statisíce lidí v televizi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jaromír Opa

4. 4. 2008 13:47
Pravidla jsou pravidla

Pravidla jsou pravidla, jednou je to zaměstnanec klubu a musí se řídit pravidly, to by taky mohl běhat s cigárem v puse, je totiž asi zakázáno kouřit v ochozech pro diváky ale o hrací ploše se tam nemluví. Samozřejmě gól to byl krásný, až vyčuraný, ale hráč nejen že nesmí sundat dres, ale taky nesmí opustit hrací plochu!! Jen zbývá trochu smutně konstatovat kéž budou sudí stejně poctiví vůči předpisům u všech hráčů - jů, to bude žlutých karet!!!

0 0
možnosti

Svejk

4. 4. 2008 13:22
jeste neco

za poruseni tohoto pravidla bych radeji udelil penezni pokutu nez vylouceni .... treba ten hrac ani nevedel ze muze byt vyloucen ?!?

0 0
možnosti

Svejk

4. 4. 2008 13:19
zlozvyk

fakt je ze "svlekani" dresu jako soucast oslavy na hristi nabyvalo, tento zvyk se rozmohl relativne nedavno, je pro mne tezke pochopit, proc  zrovna svlekani dresu  je  aktem oslavy,  skakani,  kriceni ,  beh kolem  hriste .... prosim, neco jineho je kdyz si hraci vymeni po zapase dresy ale slavit gol svlekanim dresu?  .... zitra to mohou byt trenyrky !!

0 0
možnosti