Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Neúspěšným nároďák nepatří

Kouč fotbalové Slavie Karel Jarolím se setkal s manažerem reprezentace Vlastimilem Košťálem. Informace deníku Sport o tom, že se schůzky účastnil i stávající reprezentační trenér Karel Brückner, svaz vehementně vyvrací. O čem se tito muži bavili, je jasné. Stejně jako to, že Jarolím byl ze čtveřice Košťálem jmenovaných možných Brücknerových nástupců (Rada, Lavička, Hašek, Jarolím) prvním, se kterým nejmocnější muž českého fotbalu jednal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ou_heretik

24. 4. 2008 9:48
Mým mužstvem je Slavia,...

...s načasování článku je to opravdu podivné, ale v každém případě zimní kroky vedení Slavie jsou naprosto neprofesionální - namísto aby pořádně zaplatili Vlčka, tak nakoupili průměrné, spíše podprůměrné hráče, navíc s výrazným deficitem IQ ...pak se nemůžeme divit!!8-o

0 0
možnosti

Kule

24. 4. 2008 9:56
Re: Mým mužstvem je Slavia,...

Kámoška kdysi dávno s Vlčkem chodila a jeho IQ rozhodně taky netrhá rekordy

0 0
možnosti

pimp

24. 4. 2008 8:44
autor clanku

je spartan, kteremu nestaci, ze bude jednim z nekolika milonu mistru, ale jeste musi kopat do trenera rivala. Jarolim asi opravdu na repre nema, ale dalo by se to napsat i jinak. na druhou stranu Haskovy uspechy primo biji do oci, to by byl ten pravy trener......jeste, ze nema dobry vztahy s tim tlustym mafianskym prasetem.

0 0
možnosti

Kule

24. 4. 2008 11:11
Re: autor clanku

Sparťan se píše s velkým S, s malým s se píše slávista. To je jeden z rozdílů mezi úspěšným a podřadným klubem

0 0
možnosti

R66

24. 4. 2008 8:07
Bylo to přesně načasované !!!

Potřebovali Slávii rozhodit. Proč hraje slavie vždy po Spartě v pondělí a proč byla schůzka s Jarolímeme před koncem ligy (před zápasem v Teplicích) ... Kdo si pořád myslíte, že Košťál už nemá se Spartou nic společného ... zauvažujte.

PS: nejsem Slávista

0 0
možnosti

Kule

24. 4. 2008 8:22
Re: Bylo to přesně načasované !!!

Sparta- Teplice, Olomouc-Sparta, Boleslav - Sparta - všechno v pondělí, tak si dej hadr na hlavu. A určitě by byla škoda, kdyby zápas Slávie v Plzni nedávala telka, to by diváci nemohli ocenit penaltové dovednosti ubulenců.

0 0
možnosti

vtip

24. 4. 2008 7:01
vtip

tak z tohoto clanku cisi nenavist az do Ase. Zkuste se podivat kde byla Slavia pred Jarolimem a projedte si jeho pusobeni u slavie za posledni 3 roky, kazdej rok hraje slavia nejhezci fotbal v lize, to ze je porad druha, je vec za prve velmi obdivuhodna, pac ani Hasek ani Straka ani Bruckner by se Slavii loni ci predloni titul neudelal, to je proste nesmysl, pokud mate v utoku jen Forta a Vlcka, jako nahradnika levyho Gaucha, hracum nechodi vyplaty, hrajete 30 zapasu v sezone na cizim hristi, tak bych chtel videt jine trenery, jak by se s tim vyporadaly;-D Jarolimovi verim, a verim tomu ze na hristi hraji hraci, Jarolim si po vstrelenem golu nesundal dres a ani nekopal dve penalty proti plzni, mozna kdyby je kopal tak je slavka porad prvni a tenhle zakomplexovany novinar bude jarolima vynaset do nebe;-D

0 0
možnosti

Kule

24. 4. 2008 7:59
Re: vtip

před Jarolímem byla Slávie věčně druhá a za jeho působení je na tom stejně. Pro nároďák i pro Spartu bude ideální, když ufon zůstane tam, kde je. Nechci v národním týmu novýho Máčalu!

0 0
možnosti

Kamil

24. 4. 2008 2:51
Jiný pohled

Pouze bych bych doplnil otázečku: kde že byla Slavia než přišel Jarolím? skoro jsem měl dojem, že v těžké krizi. A když jsme loni byli po nedokončeném kole první, bylo to po 3 letech, a když dokonce i po dokončeném, tak snad po 4. A tuto sezonu jsme byli první přes půl ligy. Takže pokud někdo chce vidět výkonostní posun jako hrom, vidí ho. Ale buďte vklidu, v repre ať je kdokoli jiný, my chceme Jarolíma u nás!!!

0 0
možnosti

Kule

24. 4. 2008 8:29
Re: Jiný pohled

Výkonnostní posun z druhého místa na druhé? :-D:-D:-D:-D:-D.  Ale je fakt, že před tím jste nebyli pro novináře třetí nejlepší kolektiv v zemi. Nebojte, mohli byste to obhájit, na podzim vám to třeba půjde a do Edenu občas přijde třeba i 5000 lidí.

0 0
možnosti

Milan

23. 4. 2008 18:50
Jedině Uličný !

To ale cajzly nenapadne. Naše reprezentace půjde bohužel do kytek :-(

0 0
možnosti

Kule

24. 4. 2008 8:34
Re: Jedině Uličný !

tady je problém, že předseda svazu je od vás z Brna a neprosadí ho a Košťál Johna ani nezná. Já taky vím kromě Johna o dalších třech výborných a schopných trenérech , kteří by se tam hodili. Mám na mysli Zemana, Levého a Uhrina ml. Je problém, jak by s těou pakáží ze svazu vydrželi

0 0
možnosti

baloun

23. 4. 2008 18:10
Ač slávista,

souhlasím, Jarolím není trenér pro reprezentaci. Pravda je, že jediný Čech, momentálně vhodý pro tuto funkci, je Ivan Hašek. A to říkám přesto, že jako člověka ho vůbec nemusím a nikdy mu nezapomenu, jak rozeštval nároďák v roce 90, když se na tehdejší MS vraceli po 2 letech emigrace Knoflíček s Kubíkem. Ale on z toho vyrostl... Pokud neprojde přes Košťála, pak je lepší podívat se do ciziny. Ale kdo by to vzal, pod Košťálem, že? Zase jen nějaký pokakaný trumpeta... Jediné řešení je Košťál ven a Hašek na Strahov! P.S. Strahov je sídlo ČMFS :-) I když Slávii by asi taky uměl zvednout.

0 0
možnosti

romanoo

23. 4. 2008 20:34
Re: Ač slávista,

ač spartan,myslím si,že Hašek taky není žádná zvláštní trenérská hvězda,jsou pro něho nejdůležitější peníze a to bude problém a nějakej zvláštní stratég to taky není,jaké úspěchy?

0 0
možnosti

Centr

23. 4. 2008 18:06
Neúspěšným nároďák nepatří

Kaučování, vyjadřovací schopnosti, prosazování taktiky asi nebudou přednosti kouče Jarolíma. Čili má nějaké přednosti před ostatními adepty? Už je na pováženou, že se mezi adepty dostal. Asi jsme na tom z hlediska vrcholové a reprezentační velmi špatně. Nechal bych na ODS, jistě mají v záloze nejmenovaného adepta, dlouholetého straníka.

0 0
možnosti

baloun

23. 4. 2008 18:11
Re: Neúspěšným nároďák nepatří

Běž s tou oranžovou agitací do (Y), bradavice jedna!

0 0
možnosti

cyril

23. 4. 2008 17:49
souhlas

0 0
možnosti

B.B.

23. 4. 2008 17:47
to je přirovnání

Nejsem fanoušek fotbalové Slávie, ale přirovnávat pana Jarolíma panu Strakovi může jen nesoudný člověk. Jarolím ať si o něm myslíme cokoliv není rozhodně hloupý a dokáže dlouhodobě mužstvo vést s tím, že mu většina fotbalistů věří. Straka je (a nemyslím to jako nadávku) hraniční osobnost. Jestliže se Strakou strávíte pár měsíců nevěříte mu ani slovo a máte z něj maximálně srandu. Naprosto nekoncepční člověk, který mužstvo rozvrátí. Jarolím je (a opakuji, že nejsem fanda jeho klubu) je lidsky i trenérsky o tři úrovně výše. Zdravím ...

0 0
možnosti