Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

ŠINDELÁŘ: Pět set korun za další pomluvy? Gábino, nebylo toho ponižování už dost

Sport

  6:00
Ne, ona nepřestane. Poté, co ve své knize Jiná očernila vedle své rodiny většinu členů českého biatlonu, chystá Gabriela Koukalová přídavek. Se svým manželem, manažerem, špičkovým marketingovým expertem a obstojným loutkohercem v jedné osobě Petrem Koukalem totiž chystá podzimní turné po českých krajských městech s názvem Co ještě nevíte.

Gabriela Koukalová při autogramiádě své knihy. Teď svou zpověď hodlá rozšířit. foto: Facebook Gabriely Koukalové

Koukalová o Rybářovi: Děsně se mi líbil, náš vztah pokazilo setkání s manželem

Řada biatlonistů už na ni po vydání autobiografické knihy Jiná zanevřela. Většinu svých fanoušků si však udržela a možná jí ještě nějací přibyli. A tuhle velice cennou komoditu se nyní rozhodla zpeněžit.

Osmadvacetiletá biatlonistka a mistryně světa z loňského roku se navíc ohlášením diskuzního turné zejména po východě republiky zřejmě definitivně rozhodla s biatlonem praštit a vydělávat si už jen jako celebrita.

Po boku Iva Tomana, který je známý tím, že se nebojí za své motivační přednášky říct jednomu člověkovi o osm tisíc korun, budou manželé Koukalovi putovat od 16. října z kulturního sálu v Ostravě do Zlína, Olomouce, Ústí nad Labem a turné zakončí 31. října v Hradci Králové.

A co za 400, respektive 500 korun, pokud budete chtít sedět v předních třech řadách, zažijete?

Gabriela Koukalová se svým manželem Petrem.
Na zdraví, Gabriela Koukalová si připíjí s manželem Petrem bílým vínem.

Zažijete vrchol upřímnosti, respektive tři upřímné zpovědi. Tak aspoň zní popis celé akce. 

„Ivo (Toman) má za sebou silný osobní i podnikatelský příběh plný úspěchů i tvrdých pádů. Navíc má Touretteův syndrom. Neměl tedy předpoklad k tomu inspirovat a motivovat lidi, ani mluvit před vyprodaným sálem,“ uvedla Koukalová moderátora akce.

„Přesto to dělá a podle zájmu o něj to dělá velice dobře! Rozhodli jsme se přijmout s Petrem (Koukalem) jeho pozvání, v pár městech se k němu připojit a pohovořit o našich životních příbězích. Uvidíme, jak to dopadne a jestli někdo přijde. Ale i díky vašim reakcím, mailům a dopisům jsem se rozhodla, že to zkusím,“ dodala.

I když to Gábina možná myslí dobře, spíš se zdá, že je znovu nástrojem svého manžela v honbě za zbohatnutím, což Koukalové připomenuli její fanoušci na jejím facebookovém profilu. A dali jí to následně pořádně sežrat.

Přitom ještě před půl rokem ji stejní fanoušci litovali, když jí zdravotní problémy znemožnily dát zlatou tečku biatlonovému příběhu na olympiádě v Pchjongčchangu.

Takhle má tento příběh spíš smutný konec.