Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

PLZEŇÁK: Plzeň jako panic na rande. Příště radši viagru s sebou

Sport

  13:22
PLZEŇ - Nemůžu se tomu obrazu ubránit: Viktoriáni o víkendu proti Dukle působili jako natěšený panic, který si touží z rande odnést skalp druhé strany.

Viktoria Plzeň - Dukla Praha. Zleva František Rajtoral z domácí Viktorie a Matěj Hanousek z Dukly foto: ČTK

Útočili tak z jedné i druhé strany (16 rohů), líbali její krajní záhyby (Wagner trefil tyč) a opakovaně se pokoušeli prodrat do svatyně (15 střel na bránu). Jenže v tom nejdůležitějším, aby se mohli duelem chlubit, ztroskotali: neskórovali. Právě zmíněné statistické údaje, slušné množství střel i rohů, přitom ukazují, že chuť nechyběla. To spíše potence, hořekoval nad ní i trenér Vrba. Proto propříště: viagru do kabiny s sebou. A povinně! Jinak hrozí, že daň za účinkování v pohárech zaplatí tým ještě několikrát.

DALŠÍ FANOUŠCI

Dokládá to i výsledek Liberce, který také válčí na evropských kolbištích a v lize pak snadno podlehl Ostravě. U nás to není tak zlé. Vzkaz na Letnou: užívejte chvilkový náskok. Po prohře a remíze musí zákonitě přijít výhry, stejně jako jaro střídá léto. Vzkaz domů: že jsme hráli s City stejně jako boys z United, je nadějné. Jen nebýt panici. Tedy don’t panic boys...

Autor (29) ví, že jeho tým lize kraluje a je vyvolen i pro výhry v pohárech.

Autor:

Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Administrativní pracovník

Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Praha