Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

TIME OUT LN: Že by znovu podraz?

Po lítém boji, v němž stříkala i krev, svému přemožiteli zatleskal. Boxer Lukáš Konečný, navzdory čerstvému smutku z nenaplněného snu o boxerském titulu mistra světa, uznal kvality Rusa Bajsangurova. Zatleskal by mu ale i dnes? Kdo ví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

G. Zahradníček

10. 10. 2012 20:53
Konečný neunesl porážku! Mě také pálí oči, když se

mi do nich dostane pot.

0 0
možnosti

V. Kún

9. 10. 2012 0:25
Prý Konečného odváděly z haly slepého

Neveřím Konečnému jediné slovo. Kdyby skutečně neviděl, tak ho soupeř musel poslat v každém kole aspoň pětkrát k zemi. Pokud ho "pálily" oči, nejspíš to byl obyčejný pot, jenž mu z jeho holé lebky do nich stékal. Znají to tenisté (proto si stále utírají pot z čela), běžci na delší tratě a vůbec sportovci, ale i dělníci v hutích a horníci pod zemí, kdy je horko. A boxovalo se v hale, kde, pokud vím, nemrzlo.

Takže hloupá výmluva, shodil se s ní u mne.

0 0
možnosti

W. Wexlo

9. 10. 2012 7:13
Re: Prý Konečného odváděly z haly slepého

Tak to jsme rádi,že jsi nám to vysvětlil ty odborníku. Myslíš,že by takový sportovec jako Konečný nepoznal,že ho pálí do očí pot? Box je fyzicky jeden z nejnáročnějších sportů vůbec,jestli né ten vůbec nejnáročnější na fyzickou kondici,tak že jakýkoli boxer na téhle úrovni prolil tolik potu jako ty v životě ne.

Navíc ten člověk má všechny ty pohyby tak zažitý(dělá to celý život,několikrát týdně),že i když nevidí úplně na 100% tak se dokáže pořád s jistotou pohybovat ringem.A to je myslím to co Konečný říkal,blbě viděl,měl rozmazané vidění,pálili ho oči,ale pořád viděl,nebyl slepej.

0 0
možnosti