Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Případ Kaká: pozitivní nebo negativní?

Fotbalový svět v poslední době žije hlavně "případem Kaká". Šejkové vlastnící Manchester City nabídli AC Milán obskurní částku 100 milionů liber za jeho přestup. Brazilský fotbalista však přestup odmítl. SportReport vám nyní přináší dva úhly pohledu. Je fakt, že se transfer neuskutečnil, dobře nebo špatně? Udělejte si obrázek sami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

slosi

21. 1. 2009 12:49
ať si ty miliony nechají...

Srovnávat přestup Zidana s nabídkou za Kaká je směšné.Zidan tehdy přestupoval z jednoho velkoklubu do jiného VELKOklubu,což se o Man.City rozhodně říci nedá.Výsledek  více než stoletého působení toho klubu přinesl jen pramálo trofejí a většinou se dá hovořit pouze o přežívání v nejvyšší anglické soutěži.Z hráčů tipu Kaká se stávájí legendy právě proto,že zůstávají věrni svým klubům.

Nejvíce mně však rozesmál autor tohoto článku se smyšlenkou,že vlastně fanoušci mohou za to že "Ricky" nepřestoupil..oh la la, to je trošku silné kafe a velké podcenění této persony.Samozřejmě že fanoušci by tento mega přestup nesli těžce.Ne až tak proto že by to znamenalo odchod jedné hvězdy ale úpadek nejen fotbalu,ale i celé společnosti.

Sečteno a podtrženo,peníze možná hýbou světem ale láska a oddanost vyjadřují sílu osobnosti a to jsou hodnoty kterých bychom si měli vážit.Peníze a moc jsou pomíjivé (viz.finančí krize),charakter je opravdovou vyzitkou.

....grazia Super KakáVV

0 0
možnosti

LUCIFER

21. 1. 2009 10:51
KAKÁ

TA ČEŠTINA8-o

0 0
možnosti