Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Rosický top secret

Když loni fotbalová reprezentace na žádost Arsenalu uvolnila Tomáše Rosického z bezvýznamného utkání, všichni si pochvalovali výborné vztahy s londýnským klubem. O rok později stejný Arsenal překvapivě pošle Rosického na další operaci a trenér Petr Rada se o tom dozví až z novin. Divné.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fanda

13. 11. 2008 19:46
rosi

je to hráč Arsenalu,ten ho platí...nikomu do toho nic není....ani  tomu ..manag.,když je blbej a nemá to ve smlouvě

0 0
možnosti

Vašek

13. 11. 2008 15:11
Nehledejte v tom nic záhadného

Rosický, stejně jako tisíce jemu podobných, byli vtaženi do výkonnostního sportu příliš brzy. Důsledek je stejně logický - o to dříve skončí. Tělo není ocelové a není věčné. Současný trend, kdy jsou vyhledávané 3-4 leté děti pro hokej, tenis a fotbal, je hranici trestného činu. A jedou v tom i naivní a hloupí rodiče, kteří tomu vycházejí vstříc. Pracuji v této oblasti 45 let a mám nejvyšší možnou kvalifikaci, podloženou vysokoškolským studiem. A mohu poradit toto : čím později, tím lépe. Zdraví má každý jen jedno a nelze ho koupit v původním rozsahu za žádné peníze.

0 0
možnosti

Haviř Vodka

13. 11. 2008 15:38
Re: Nehledejte v tom nic záhadného

ty si lékař, je zajímavé, že většina ortopédů u nás se pozastavuje nejen nad způsobem léčby ale i na délce. Hokejista Varaďa měl něco podoný problém a za dva měsíce hokej hrál. Navíc ta podkolení šlacha tam nemá žádnou funkci.8-o 

0 0
možnosti