Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Zase už je čas na video

Sport

  23:00
PRAHA - Zase se ukázalo, jak umí být fotbal nedokonalý. A jak by mohl vyvolávat méně sporů, kdyby se nebránil vstupu moderních technologií. Včerejší dvě chyby rozhodčích při vítězství Plzně nad Českými Budějovicemi potvrdily, jak moc by se jejich pomoc hodila.

Viktoria Plzeň - České Budějovice. Radost plzeňských hráčů foto: ČTK

Po druhém gólu domácích by nemusel Marek Bakoš do kamery tvrdit, že zrovna kontakt jeho ruky s míčem nebyl v rozporu s pravidly. Kdyby si mohl sudí Královec prohlédnout situaci ještě jednou ze záznamu, rychle by útočníka Plzně usvědčil z opaku.

Zapojte se do diskuze! Nově přes SMS

Postihu by se nemusel bát ani asistent Robert Hájek, který přehlédl ofsajdové postavení plzeňských hráčů, přičemž z následující akce padl třetí gól Viktorie. Přitom o vítězství domácích jinak nebylo pochyb, na trávníku měli jasnou převahu.

Teď musí strpět škodolibé výtky z okolí, že jim k vítězství pomohly zákulisní tlaky. Po takovém utkání se zdá, že je nejvyšší čas, aby sudí získal právo podívat se na video a poznat svůj omyl. Jen škoda že se podobný pocit opakuje pořád dokola. A nic se neděje...

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!